29/1/2015 publicat per: Softeng

OneDrive for Business disponible para los usuarios de Apple Els usuaris d'Apple que tenen subscripció d'Office 365, estan d'enhorabona!

Microsoft acaba d'anunciar la disponibilitat de OneDrive for Business, la versió empresarial del seu servei d'emmagatzematge en el núvol, per a Mac i la integració en l'App de OneDrive per als dispositius iPhone i iPad.

L'actualització de l'App de OneDrive per iOS, permet als usuaris d'iPhone i iPad accedir tant al seu emmagatzematge OneDrive personal com l'empresarial a través d'una única aplicació. L'actualització ja està disponible a l'App Store d'Apple.

Aquesta mateixa integració es va fer pública fa uns mesos per a clients d'Android i Windows Phone.

Per als usuaris de Mac, la companyia ha publicat una versió preview disponible al Download Center de Microsoft. Es tracta d'un client de sincronització que proporciona una manera simple i segura de gestionar i sincronitzar arxius a través de l'explorador habitual de Mac.

OneDrive for Business disponible para los usuarios de Apple

A més d'aquestes grans novetats, Microsoft ha anunciat que estan treballant en millores i noves característiques per als usuaris d'Apple i el núvol de Microsoft que publicaran en futures actualitzacions de les versions i sobre les quals us parlarem en propers articles.

Softeng el teu partner de confiança a l'Office 365

Softeng, és un dels partners de Microsoft espanyols que més solucions d'Office 365 i Azure ha desplegat i un dels primers a aconseguir la competència Gold Cloud Productivity de Microsoft. Tot això ens permet oferir un servei de total garantia.

Vols conèixer com les solucions en el núvol d'Office 365 poden ajudar-te?


Sí, vull saber més  


<< tornar a l'bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Cognoms *
Càrrec *
Nº empleats *
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc