17/10/2013 publicat per: Softeng

Office365Crecimiento.png En aquest post recollim les millores que Microsoft ha llançat en la seva suite de productivitat en el núvol, Office 365.

L'augment del límit de càrrega d'arxius de SharePoint, que fa més fàcil compartir arxius de grans dimensions, recuperar versions de documents i les noves capacitats de col · laboració de Yammer amb SkyDrive Pro i SharePoint, són algunes de les novetats que us comentem a continuació, feu clic als enllaços si vols obtenir més informació sobre elles:

Accés delegat ara disponible a l'Outlook Web App : Ara és possible configurar un compte perquè una altra persona administri el teu calendari i el correu electrònic en el teu nom.

Millores diverses en capacitat i restauració de SharePoint Online: Aquesta actualització inclou l'augment del límit de càrrega d'arxius a 2 Gb (anteriorment 250 Mb), l'augment a 10.000 llocs per compte, les millores en la restauració automàtica de documents des de la paperera de reciclatge (amb un límit de 90 dies) i les millores en el control de versions de documents en les biblioteques de SkyDrive Pro

Establir converses de Yammer a partir de documents emmagatzemats en SharePoint Online : Amb la nova característica de Post de Yammer, podràs iniciar fàcilment una conversa a partir de documents emmagatzemats en SkyDrive Pro i SharePoint Online.

Administrar les notificacions d'Spam amb l'Exchange Online Protection : Els administradors de la teva empresa tenen ara més opcions de gestionar el Spam i crear directives de correu brossa més efectives.

Millora de PowerMap per Excel 2013 : PowerMap és una visualització en 3D com a complement per Excel que permet mapejar, explorar i interactuar amb dades geogràfiques des del full de càlcul.

Actualització de OneNote per a iPhone i iPad : Els usuaris d'Ipad poden crear un nou bloc de notes de OneNote. L'aplicació s'ha millorat perquè ocupi un menor grandària en els dispositius i s'ha millorat l'escriptura japonesa.

Accés directe a OneNote al menú d'inici de Windows Phone : Amb la nova actualització podràs configurar OneNote per accedir-hi des de la pantalla d'inici del teu Windows Phone.

OneNote per Android més mercats internacionals : Ara es pot descarregar OneNote per Android en més de 60 nous països.

Aquestes actualitzacions poden trigar un temps a aparèixer al teu compte de Office 365 ja que algunes s'estan desplegant aquests dies.

Encara no coneixes els beneficis de l'Office 365?

Vull conèixer els beneficis de l'Office 365

<< tornar a l'bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Cognoms *
Càrrec *
Nº empleats *
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc