2/4/2014 publicat per: Softeng

La evolución del correo electrónico en Office 365 Microsoft ha donat a conèixer 3 noves característiques Outlook Web App a l'Office 365, que t'ajudaran a ser molt més productiu amb el teu correu, ser més eficient compartint documents amb persones de fora de la teva organització i col · laborar més eficientment amb companys de treball.

Ajudant-te a prioritzar teu correu
Al cap del dia vam rebre un gran volum de correus electrònics que omplen la nostra safata d'entrada de missatges amb diferents graus de rellevància. Gestionar aquest "desordre" configurant regles de bústia, requereix d'un temps que habitualment no tenim. Per aquest motiu, Microsoft ens ofereix una nova funcionalitat que ens ajudarà a organitzar aquest "desordre" permetent marcar prioritats en els emails.

"Clutter" és el nom que Microsoft li ha donat a aquesta funcionalitat. El sistema aprèn dels patrons de conducta de l'usuari per saber quin tipus de missatges són els més importants. Només hem d'anar marcant els que són més importants i els que no, després d'un temps Outlook aprendrà el nostre comportament davant futurs missatges i els lliurarà en l'ordre apropiat i en diferents vistes.

La evolución del correo electrónico en Office 365

Comparteix arxius per correu sense necessitat de adjuntar-
Outlook Web App inclou integració amb OneDrive per a empreses, que et permetrà compartir fàcilment els teus arxius emmagatzemats en el núvol.

En enviar un nou correu electrònic podràs triar el carregar automàticament el fitxer des OneDrive o enviar com un enllaç. Així mateix, tens l'opció d'establir permisos al document que vas a enviar des del correu electrònic.

La evolución del correo electrónico en Office 365

El destinatari del correu podrà editar el document rebut en coautoria en temps real (diversos usuaris a la vegada) i respondre al correu amb un sol clic. A més, l'arxiu se li obrirà en mode d'edició en Office Online juntament amb una pantalla de resposta a la conversa original perquè puguis respondre fàcilment al correu.

La evolución del correo electrónico en Office 365

Treballa en grups establerts des d'altres aplicacions
Microsoft també ha afegit la funcionalitat "Grups" de Yammer a Outlook web Apps, una eina de col · laboració que permetrà a tots els membres d'una empresa treballar i col · laborar més estretament. A més, de mica en mica, aquests grups seran accessibles des de totes les aplicacions d'Office 365.

Microsoft no ha donat una data concreta de llançament de totes aquestes millores, però segons sembla estaran operatives en els pròxims mesos. Us informarem quan sapiguem dates exactes!

Vols saber més sobre els plans d'empresa de l'Office 365?

Sí, vull saber més

<< tornar a l'bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Cognoms *
Càrrec *
Nº empleats *
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc