23/4/2018 publicat per: Softeng

Impulsa la colaboración de tu equipo con Microsoft Teams

El passat mes de març, Microsoft Teams, l'eina dissenyada per millorar la comunicació i la col·laboració dels equips de treball de les empreses, va complir el seu primer any. Per celebrar el seu aniversari, Microsoft va publicar una imatge amb nombres que demostren l'espectacular grau d'adopció que està tenint l'eina de l'Office 365 a tot el món.

Impulsa la colaboración de tu equipo con Microsoft Teams Durant tot aquest temps, Teams ha anat evolucionat per arribar a convertir-se en l'espai idoni per al treball en equip, creixent tant en nombre d'usuaris com en funcions.

En aquest article farem un repàs de les novetats més destacades i les que vindran durant aquest any.

 

 

 

 

comunicacions intel·ligents
A mitjans de l'any passat Microsoft ens sorprenia amb l'anunci de la fusió entre Skype empresarial i Teams amb l'objectiu de convertir gradualment a Teams en el client principal per a les "Comunicacions Intel·ligents" a l'Office 365.

Amb aquesta nova visió la companyia pretén oferir una única eina que permeti completar tasques de comunicació de forma més efectiva, amb el mínim canvi de context, permetent als seus usuaris participar en reunions més productives i organitzant molt millor la comunicació diària.

El futur de les reunions
Combinant comunicacions, col·laboració i intel·ligència es podrà controlar el cicle de vida complet d'una reunió en línia:

 • Abans d'una reunió, Teams descobrirà documents rellevants i informació útil sobre els participants per ajudar-te a preparar la reunió.
 • Durant la reunió, les converses es gravaran, es transcriuran a text, es podran traduir i se'ls afegirà codi de temps i reconeixement de veu, que permetrà associar a cada persona amb el que ha parlat en la reunió.
 • Després de la reunió, l'enregistrament en el núvol i la transcripció del diàleg s'afegirà al canal perquè estiguin disponibles per a tots els membres de l'equip.

Noves capacitats de comunicació

Impulsa la colaboración de tu equipo con Microsoft Teams

A partir d'aquest anunci Microsoft ha anat millorant les capacitats de comunicació en Teams introduint característiques pròpies de Skype empresarial com:

 • Reunions programades.
 • Calendaris d'Outlook.
 • Funcions de trucada (incloses les entrants i sortints a números PSTN).
 • Funcions d'espera, transferències de trucades i correu de veu.
 • Sala d'espera de la reunió per als participants.
 • Estats de presència unificats entre Teams i Skype empresarial (Disponible, ocupat o en una trucada).
 • Incorporació dels contactes de Skype empresarial a Teams.
 • Interoperabilitat entre Skype empresarial i Teams (permetent que els usuaris de les dues eines es puguin comunicar).
 • Centre d'Administració conjunt per a Microsoft Teams i Skype Empresarial a l'Office 365, per facilitar la gestió dels departaments d'IT.

Quan la fusió es completi, Microsoft Teams es convertirà en l'eina central de les comunicacions intel·ligents a l'Office 365, així com un perfecte espai de treball en equip que seguirà unint grans serveis col·laboratius de la plataforma com SharePoint Online, Planner, Stream, Forms, power BI, etc ...

L'entrada de visitants

Durant el passat any es va llançar una nova capacitat de l'eina que permetia l'accés a persones externes a l'equip de treball. No obstant això, el requisit per poder ser convidats era el de tenir un compte d'Azure Active Directory (Azure AD). Ara, la capacitat d'Accés a convidats s'amplia a qualsevol persona amb un compte professional o personal com Outlook i fins i tot Gmail.

Noves formes d'interactuar amb les aplicacions

Novedades de Microsoft Teams

Aconsegueix accés a una vista personal de les teves aplicacions
El nou espai d'aplicacions personals et permet accedir fàcilment a les aplicacions que més utilitzes i veure els elements que tens assignats. D'aquesta manera, podrem accedir fàcilment a les nostres cites en Planner o accedir a les nostres notes en OneNote.

Aquí també trobaràs l'opció "Qui", una nova aplicació amb tecnologia de Microsoft Graph, amb la qual podrem buscar a contactes de la teva organització i obtenir informació d'ells.

 

 

 

       


Impulsa la colaboración de tu equipo con Microsoft Teams Descobreix aplicacions per Teams en la nova Store
Cercar i descobrir noves aplicacions i serveis en Teams ara és més fàcil amb la nova secció "Botiga". Teams ofereix als seus usuaris un nou catàleg d'aplicacions per ampliar l'experiència d'usuari. Gràcies al seu ampli ventall, tots els usuaris poden trobar plataformes amb què agilitzar les seves diferents tasques. Així mateix, teams ha inclòs una recerca per noms i categories per trobar la solució més ajustada a l'instant.

 

                                                                                                                 

 

                   Agilitat per treballar en teams gràcies als comandos
A través dels comandaments, situats a la barra superior de la pantalla de Teams, podràs formular consultes per navegar directament fins a la resposta que necessitis. La varietat d'accions que pots dur a terme és molt àmplia, amb només escriure els paràmetres "/" o "@" en el quadre de comandaments, el menú es desplegarà mostrant accions com la d'afegir usuaris, canviar el nostre estat, anar a un canal de determinat, trucar a un company i molt més.

Impulsa la colaboración de tu equipo con Microsoft Teams

Impulsa la colaboración de tu equipo con Microsoft Teams

Amb el paràmetre "@" podràs buscar el que necessitis Amb el paràmetre "/" podràs executar accions en equips

Microsoft està treballant en futures funcions com la de crear tasques per a la gestió de projectes. Gràcies a aquesta nova funció la barra de comandaments ens mostrarà una llista d'accions que nosaltres prèviament haurem assignat a les aplicacions que més utilitzem.

Teams i el GDPR
A través del centre de compliment i seguretat de l'Office 365 ara podem establir polítiques de retenció per als Teams creats, el que ajudarà al fet que puguem complir amb els requeriments de seguretat i el nou reglament europeu de protecció de dades (GDPR).

Podem aplicar polítiques de retenció a tota l'organització, a usuaris o Teams específics, i decidir de forma proactiva si conservar contingut o eliminar contingut de converses, xats i missatges de canal.

Les novetats que vénen durant aquest 2018

A continuació, parlem de les novetats que vindran al llarg d'aquest 2018 i que continuen amb la visió de Microsoft de millorar les comunicacions intel·ligents de l'eina:

 • Enregistraments en el núvol: Permetrà fer la gravació de qualsevol reunió i deixar-la emmagatzemada en l'equip de Teams. Es podrà, de forma automàtica, transcriure la veu a text i codificar els temps de la reunió i els diàlegs perquè els membres puguin, posteriorment, llegir els subtítols, buscar a la conversa i reproduir part de la reunió. En el futur, inclourà també reconeixement facial per associar el contingut i diàlegs a persones concretes, oferint una experiència similar a la que els clients de l'Office 365 tenen en Stream.
 • Traducció de missatges instantània: Els equips de treball que incloguin a persones que parlen diferents idiomes podran comunicar-se de forma fluida gràcies a la funcionalitat de traducció de textos en els canals i al xat.
 • Interacció de veu amb Cortana: Permetrà utilitzar a Cortana per fer una trucada, unir-se a una reunió, o afegir a altres persones a una reunió a Teams utilitzant llenguatge parlat i natural.
 • Detecció de proximitat en reunions de Teams: Aquesta característica permetrà que sigui més senzill descobrir i afegir sistemes de sales Skype propers i disponibles a una reunió.
 • Desenfocament de fons en vídeo: Permetrà difuminar el fons en una trucada de vídeo perquè els assistents es centrin en la persona que parla i no en el que hi ha darrere d'ella.  
 • Compartició mòbil a reunions: Els assistents a una reunió podran compartir un vídeo en directe, fotos o fins i tot la pantalla dels seus dispositius mòbils de la mateixa manera que ho podem fer amb un PC.

Les millores i les noves capacitats de Microsoft Teams posicionen a l'eina d'Office 365 com la principal dins de la col·laboració empresarial i és per aquest motiu que el passat mes de març, va rebre el premi "Best of Enterprise Connect" a la fira "Enterprise Connect 2018 "on es premiava el potencial tecnològic que diferents eines aportaven a l'ecosistema empresarial actual.

Vols saber més sobre Teams i Office 365?

Si vols saber més sobre Teams i la resta d'aplicacions que componen la suite de productivitat i col·laboració en el núvol d'Office 365 contacta amb nosaltres.

Sí, vull saber més

 

<< tornar al bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc