23/4/2019 publicat per: Softeng

Impulsa la colaboración de tu equipo con Microsoft Teams

El passat mes de març, Microsoft Teams, l'eina dissenyada per millorar la comunicació i la col·laboració dels equips de treball de les empreses, va complir dos anys. Per celebrar el seu aniversari, Microsoft va publicar una imatge amb nombres que demostren l'espectacular grau d'adopció que està tenint l'eina de l'Office 365 a tot el món.

Impulsa la colaboración de tu equipo con Microsoft Teams Durant tot aquest temps, Teams ha anat evolucionant significativament, tant en noves capacitats que aprofiten la Intel·ligència Artificial, com en l'ús per part dels clients ((Avui dia el fan servir més de 500.000 empreses) convertint-la en l'eina central de les comunicacions intel·ligents a l'Office 365, així com un perfecte espai de treball en equip que uneix grans serveis col·laboratius de la plataforma com SharePoint Online, Planner, Stream, Forms, Power BI, etc ...

En aquest article farem un repàs de les novetats més destacades i les que vindran durant aquest any.

 

 

comunicacions intel·ligents
A mitjans del 2017 Microsoft ens sorprenia amb l'anunci de la fusió entre Skype empresarial i Teams amb l'objectiu de convertir gradualment a Teams en el client principal per a les "Comunicacions Intel·ligents" a l'Office 365.

Amb aquesta nova visió la companyia pretén oferir una única eina que permeti completar tasques de comunicació de forma més efectiva, amb el mínim canvi de context, permetent als seus usuaris participar en reunions més productives i organitzant molt millor la comunicació diària.

El futur de les reunions
Combinant comunicacions, col·laboració i intel·ligència es podrà controlar el cicle de vida complet d'una reunió en línia:

 • Abans d'una reunió, Teams descobrirà documents rellevants i informació útil sobre els participants per ajudar-te a preparar la reunió.
 • Durant la reunió, les converses es gravaran, es transcriuran a text, es podran traduir i se'ls afegirà codi de temps i reconeixement de veu, que permetrà associar a cada persona amb el que ha parlat en la reunió.
 • Després de la reunió, l'enregistrament en el núvol i la transcripció del diàleg s'afegirà al canal perquè estiguin disponibles per a tots els membres de l'equip.

Noves capacitats de comunicació

Impulsa la colaboración de tu equipo con Microsoft Teams

A partir d'aquest anunci Microsoft ha anat millorant les capacitats de comunicació en Teams introduint característiques pròpies de Skype empresarial com:

 • Reunions programades.
 • Calendaris d'Outlook.
 • Funcions de trucada (incloses les entrants i sortints a números PSTN).
 • Funcions d'espera, transferències de trucades i correu de veu.
 • Sala d'espera de la reunió per als participants.
 • Estats de presència unificats entre Teams i Skype empresarial (Disponible, ocupat o en una trucada).
 • Incorporació dels contactes de Skype empresarial a Teams.
 • Interoperabilitat entre Skype empresarial i Teams (permetent que els usuaris de les dues eines es puguin comunicar).
 • Centre d'Administració conjunt per a Microsoft Teams i Skype Empresarial a l'Office 365, per facilitar la gestió dels departaments d'IT.
 • Es poden fer enregistraments de qualsevol reunió i deixar-les emmagatzemades en l'equip de Teams. A més de forma automàtica, es pot transcriure la veu a text i codificar els temps de la reunió i els diàlegs perquè els membres puguin, posteriorment, llegir els subtítols, buscar a la conversa i reproduir part de la reunió.
 • Desenfocament de fons en vídeo per difuminar el fons en una trucada de vídeo perquè els assistents es centrin en la persona que parla i no en el que hi ha darrere d'ella.  

Quan la fusió es completi, Microsoft Teams es convertirà en l'eina central de les comunicacions intel·ligents a l'Office 365, així com un perfecte espai de treball en equip que seguirà unint grans serveis col·laboratius de la plataforma com SharePoint Online, Planner, Stream, Forms, power BI, etc ...

L'entrada de visitants

Durant el passat any es va llançar una nova capacitat de l'eina que permetia l'accés a persones externes a l'equip de treball. No obstant això, el requisit per poder ser convidats era el de tenir un compte d'Azure Active Directory (Azure AD). Ara, la capacitat d'Accés a convidats s'amplia a qualsevol persona amb un compte professional o personal com Outlook i fins i tot Gmail.

Noves formes d'interactuar amb les aplicacions

Novedades de Microsoft Teams

Aconsegueix accés a una vista personal de les teves aplicacions
El nou espai d'aplicacions personals et permet accedir fàcilment a les aplicacions que més utilitzes i veure els elements que tens assignats. D'aquesta manera, podrem accedir fàcilment a les nostres cites en Planner o accedir a les nostres notes en OneNote.

Aquí també trobaràs l'opció "Qui", una nova aplicació amb tecnologia de Microsoft Graph, amb la qual podrem buscar a contactes de la teva organització i obtenir informació d'ells.

 

 

 

       


Impulsa la colaboración de tu equipo con Microsoft Teams Descobreix aplicacions per Teams en la nova Store
Cercar i descobrir noves aplicacions i serveis en Teams ara és més fàcil amb la nova secció "Botiga". Teams ofereix als seus usuaris un nou catàleg d'aplicacions per ampliar l'experiència d'usuari. Gràcies al seu ampli ventall, tots els usuaris poden trobar plataformes amb què agilitzar les seves diferents tasques. Així mateix, teams ha inclòs una recerca per noms i categories per trobar la solució més ajustada a l'instant.

 

                                                                                                                 

 

                   Agilitat per treballar en teams gràcies als comandos
A través dels comandaments, situats a la barra superior de la pantalla de Teams, podràs formular consultes per navegar directament fins a la resposta que necessitis. La varietat d'accions que pots dur a terme és molt àmplia, amb només escriure els paràmetres "/" o "@" en el quadre de comandaments, el menú es desplegarà mostrant accions com la d'afegir usuaris, canviar el nostre estat, anar a un canal de determinat, trucar a un company i molt més.

Impulsa la colaboración de tu equipo con Microsoft Teams

Impulsa la colaboración de tu equipo con Microsoft Teams

Amb el paràmetre "@" podràs buscar el que necessitis Amb el paràmetre "/" podràs executar accions en equips

Microsoft està treballant en futures funcions com la de crear tasques per a la gestió de projectes. Gràcies a aquesta nova funció la barra de comandaments ens mostrarà una llista d'accions que nosaltres prèviament haurem assignat a les aplicacions que més utilitzem.

Teams i el GDPR
A través del centre de compliment i seguretat de l'Office 365 ara podem establir polítiques de retenció per als Teams creats, el que ajudarà al fet que puguem complir amb els requeriments de seguretat i el nou reglament europeu de protecció de dades (GDPR).

Podem aplicar polítiques de retenció a tota l'organització, a usuaris o Teams específics, i decidir de forma proactiva si conservar contingut o eliminar contingut de converses, xats i missatges de canal.

Les novetats que vénen durant aquest 2019

A continuació, parlem de les novetats que vindran al llarg d'aquest 2019 i que continuen amb la visió de Microsoft de millorar les comunicacions intel·ligents de l'eina:

 • Fons personalitzats: Porten la tecnologia de desenfocament de fons que inclou Teams un pas més enllà, permetent als participants seleccionar què volen que es vegi després d'ells en les videotrucades, com ara el logotip de l'empresa o un entorn d'oficina quan es treballa des de casa.
 • Cambres de contingut i captura intel·ligent en les reunione: Molt aviat es podrà utilitzar una càmera addicional per capturar contingut. Per exemple, si en una reunió que s'estigui duent a terme a través d'Teams, es realitza un brainstorming i la informació s'apunta en una pissarra analògica, els usuaris remots que no es troben a la sala poden aprofitar el nou processament de captura intel·ligent de Microsoft per obtenir, enfocar, redimensionar i millorar les imatges i el text de la pissarra.
 • Microsoft Whiteboard a Teams: Proporciona un llenç digital infinit perquè els participants en les reunions a través de Microsoft Teams treballin directament de forma conjunta. Gràcies a aquesta integració de Whiteboard en Teams, que Microsoft preveu llançar d'aquí a poc (ja es troba en versió preview pública), tots els assistents a una reunió a través d'Teams poden contribuir i participar activament en la conversa.
 • Subtítols en viu: Que fan que les reunions de Teams siguin més inclusives per als assistents que són sords, que tenen problemes d'audició que compten amb diferents nivells de domini de l'idioma en què s'estigui duent a terme la reunió, o que es troben en un lloc amb molt soroll que els impedeix escoltar de forma correcta. Microsoft ha anunciat aquesta nova millora per Teams, que permet als assistents llegir els peus de foto dels oradors en temps real i així millorar la sincronització entre ells. (La versió preview en anglès estarà disponible en breu).
 • Canals privats segurs: Permeten personalitzar quins membres de l'equip poden veure converses i arxius associats amb una cadena. Es pot restringir la participació i permetre l'accés al canal quan sigui necessari, sense necessitat d'haver de crear equips separats per limitar la visibilitat.
 • Prevenció de pèrdua de dades (DLP): En xats i converses permet als clients detectar, protegir automàticament i monitoritzar la informació confidencial que es comparteixi en aquests canals. En crear polítiques de prevenció de pèrdua de dades, els administradors poden ajudar a evitar que la informació confidencial (com ara números de targetes de crèdit, dades de la Seguretat Social o registres de salut) es comparteixi o filtri involuntàriament, ja sigui dins o fora de l'organització. (Ja disponible en tots els plans Office 365 i Microsoft 365 que inclouen Office 365 Advanced Compliance).

Les millores i les noves capacitats de Microsoft Teams posicionen a l'eina d'Office 365 com la principal dins de la col·laboració empresarial.

Vols saber més sobre Teams i Office 365?

Si vols saber més sobre Teams i la resta d'aplicacions que componen la suite de productivitat i col·laboració en el núvol d'Office 365 contacta amb nosaltres.

Sí, vull saber més

 

<< tornar a l'bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Cognoms *
Càrrec *
Nº empleats *
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc