23/6/2017 publicat per: Softeng

Haz tus comunicaciones más atractivas con Stream de Office 365

Cada vegada més, el vídeo s'ha convertit en un important mitjà per compartir informació, formar i entrenar els empleats de manera que Microsoft ha decidit apostar fort creant Stream, substituint a l'aplicació "Videos" que hi havia fins ara.

Haz tus comunicaciones más atractivas con Stream de Office 365 Microsoft Stream és el nou servei de vídeo d'Office 365, una plataforma des de la qual és possible gestionar els vídeos de l'empresa, permetent als usuaris carregar, compartir, descobrir i administrar vídeos de manera segura dins de l'organització.

La seva integració a l'Office 365 permet compartir vídeos dins de SharePoint, Microsoft Teams i Yammer. Així mateix, Stream s'integra amb grups de l'Office 365, permetent que cada grup tingui un canal designat, el que facilita encara més la gestió de continguts entre equips.

 

 

Una plataforma intel·ligent

Microsoft Stream compta amb funcions intel ligents per buscar i interactuar amb els vídeos, de manera que tots els usuaris poden accedir al contingut pertinent de forma ràpida, eficient i senzilla.

Una d'aquestes prestacions és la detecció de rostres, que permet als usuaris saber en quins moments apareixen determinades persones al llarg del vídeo i saltar a aquests moments a través d'una línia de temps que la plataforma genera automàticament. Així mateix, Stream ofereix la possibilitat de passar de veu a text per transcriure d'aquesta manera els vídeos i per fer cerques de l'àudio dels vídeos saltant a qualsevol punt del vídeo en què es pronunciïn les paraules clau d'una cerca.

 

Haz tus comunicaciones más atractivas con Stream de Office 365

Microsoft Stream va inclòs en les versions Enterprise i K1, incloent opcions més avançades en la versió Office 365 Enterprise E5

Vols saber més sobre Stream i Office 365?

Sí, vull saber més!

 

<< tornar a l'bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Cognoms *
Càrrec *
Nº empleats *
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc