31/3/2014 publicat per: Softeng

Mejoras en el servicio DLP para Exchange Online

Ja estan disponibles les noves capacitats de l'Office 365 quant al seu sistema de "prevenció de pèrdua de dades" (DLP).

Aquesta funcionalitat, integrada a l'Exchange Online, permet a les empreses aplicar directives als continguts dels missatges per aturar filtracions accidentals o malintencionades d'informació com ara, dades financeres, propietat intel · lectual, clients o secrets comercials.

Les novetats de les quals us parlarem són: "Empremtes digitals de documents" i "Suggeriments de directives a l'Outlook Web".

    Empremtes digitals en documents
    Aquesta nova característica permet als clients definir patrons d'informació com a plantilla i prevenir que documents sensibles que encaixin amb aquests patrons, s'enviïn a través del correu electrònic.

De la mateixa manera que una empremta dactilar conté patrons únics, els documents contenen patrons de format o paraules úniques que els diferencien de la resta. Per exemple, una empresa que utilitza sovint formularis que contenen un format o unes paraules úniques, pot crear una empremta digital en el document per identificar quan els usuaris estan enviant aquest document i aplicar les directives de DLP per controlar la difusió aquest.

Mejoras en el servicio DLP para Exchange Online

Es crea una plantilla basada en el tipus de document que s'utilitza per detectar documents que compleixen els mateixos patrons

Les empremtes digitals poden crear per a un document complet o per a una part del contingut.

 

Suggeriments de directives de DLP a l'Outlook Web App
Aquesta funcionalitat està dissenyada per notificar als usuaris de la teva empresa que estan enviant informació sensible a través del correu electrònic.

A través dels suggeriments de directives, els administradors de la teva empresa poden crear notes breus que es mostraran en el moment que el remitent del missatge pugui estar infringint una de les polítiques i abans que aquest pugui ser enviat.

Mejora la seguridad en tu empresa con Office 365

 

A més, des d'ara, aquestes suggeriments estan també disponibles des Outlook Web App (OWA) i des dels teus dispositius.

Vols conèixer més sobre com Office 365 pot ajudar-te a millorar la seguretat en la teva empresa?

 

Sí, vull saber més

 

<< tornar a l'bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Cognoms *
Càrrec *
Nº empleats *
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc