10/6/2014 publicat per: Softeng

La AEPD confirma a Microsoft como el único proveedor Cloud que ofrece garantías suficientes en protección y seguridad L'AEPD confirma a Microsoft com el primer i únic proveïdor Cloud que ofereix garanties suficients en protecció i seguretat.


L'ISO 27018 és la primera normativa internacional sobre privacitat en el núvol. En el dia d'ahir Microsoft anunciava que Azure és la primera plataforma en el núvol a complir la normativa, per a aquells que es queixen de la manca d'adopció d'estàndards per part de la companyia de Redmond.Després d'analitzar els models de contractes per als serveis corporatius de l'Office 365, Dynamics CRM Online i Microsoft Azure, l'organisme espanyol ha declarat que aquests ofereixen als clients la solvència i les garanties adequades per exportar dades personals a Microsoft a l'empara de la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD).

Aquest reconeixement beneficia a tots els clients corporatius de l'àmbit empresarial i de les administracions públiques, que únicament hauran de notificar a l'agència la transferència internacional utilitzant el codi d'autorització atorgat a Microsoft i sense necessitat d'haver de demanar noves autoritzacions.

En paraules de Jaime Gil-Robles, Director de l'Àrea Legal i Corporativa de Microsoft Ibèrica "Aquesta distinció que rep avui Microsoft és fruit d'un diàleg constructiu i continuat entre la companyia i l'Agència Espanyola de Protecció de Dades i reflecteix la plena compatibilitat entre el compromís indestructible de Microsoft amb la privacitat i protecció de dades dels clients espanyols i la prestació de serveis cloud innovadors i d'alta qualitat com Office 365, Dynamics CRM Online i Microsoft Azure ".

Després d'aquesta resolució, Microsoft es converteix en el primer i únic proveïdor de serveis cloud a obtenir una resolució de l'AEPD d'aquestes característiques.


<< tornar a l'bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Cognoms *
Càrrec *
Nº empleats *
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc