6/2/2017 publicat per: Softeng

¿Cuándo utilizarlos?

La col·laboració és un dels pilars essencials de la productivitat d'una empresa i un dels elements que causa més impacte en la competitivitat d'aquesta ¿però sabem gestionar-la?

La col·laboració consisteix en grups o equips de persones que s'uneixen per treballar i assolir un objectiu o una meta. No obstant això, cada grup és únic amb el seu estil de treball i necessitats pròpies, conèixer la manera en què volen treballar, en què estan treballant i la velocitat a la qual s'executa el projecte són alguns dels factors que determinen quin és l'eina adequada que els ajudarà a assolir els seus objectius.

Col·laboració per a l'estil de treball de cada equip
Office 365 inclou eines que s'adapten a la manera de treballar dels equips oferint-los una solució integrada que els permet col·laborar amb més eficàcia mitjançant xat, reunions en línia, la co-autoria i compartició segura d'arxius, correu electrònic de grup i una xarxa social corporativa però a quan treballar amb cadascuna? En aquest article t'expliquem quines són les seves diferències i els escenaris òptims per a cada un.

Microsoft Teams

¿Cuándo utilizarlos? Comencem amb l'última incorporació a l'Office 365, Microsoft Teams, un nou espai de treball basat en xat i dissenyat per millorar la comunicació i col·laboració dels equips de treball de les empreses. Teams reuneix en un espai comú, les aplicacions de col·laboració necessàries per treballar en equip (Xats, Videoconferències, notes, accés a contingut, Office Online, planner, entre altres característiques).

Teams està dissenyada per a una necessitat d'interacció instantània; inicies una conversa amb el teu equip de Teams normalment esperant una resposta immediata per avançar eficaçment en el projecte. Una de les seves capacitats diferenciadores és que l'eina ens ofereix la possibilitat de fer seguiment de les converses a través de l'historial del xat.

A més, Microsoft Teams incorpora T-Bot, un assistent d'intel·ligència artificial que ajuda als usuaris a familiaritzar-se amb el servei.

Yammer

¿Cuándo utilizarlos? Yammer és la xarxa social corporativa per excel·lència, amb ella pots crear grups per equip, projecte o tema i mantenir converses tipus fòrum. Habitualment s'utilitza per compartir coneixement amb companys o col·legues de professió, publicar notícies, obrir debats o formular preguntes, però sense esperar una interacció immediata de les converses ja que en la majoria dels casos les respostes i participacions es demoren hores i dies.

Yammer permet mantenir un diàleg amb tota l'empresa d'una manera fàcil i ordenada. Un espai ideal per crear comunitats d'interès, intercanvis d'experiències, etc ... Està, per tant, en un camp d'acció més obert que els equips de projectes específics que es gestionen amb Microsoft Teams o Grups d'office 365.

 

Grups d'Office 365

¿Cuándo utilizarlos?

Les diferències entre Teams i Grups de l'Office 365 són menys evidents ja que les dues eines comparteixen una gran part de la infraestructura. De fet, pots crear un equip de Teams a partir d'un grup d'Office 365 existent.

Funciona amb les aplicacions d'Office 365, de manera que els usuaris poden realitzar co-autoria dels arxius, emmagatzemar arxius a la biblioteca de documents del grup, prendre notes amb OneNote, organitzar i assignar tasques a través de Planner, programar reunions o enviar correus dins del grup.

Una de les diferències de moment amb Teams és que la nova eina de l'Office 365 no permet col·laborar amb persones externes i Grups sí que ho permet. D'altra banda, Teams centra tota la seva plataforma a l'agilitat del xat mentre que en utilitzar Grups serà Outlook seva interfície habitual per a les converses i recursos compartits.

Aquesta taula, publicada per Microsoft, recull una sèrie d'escenaris o necessitats i l'eina recomanada per a cada un d'elles.

¿Cuándo utilizarlos?

Vols saber més sobre les eines de col·laboració i la resta d'aplicacions que componen la suite d'Office 365?

Sí, vull saber més!

 

<< tornar a l'bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Cognoms *
Càrrec *
Nº empleats *
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc