24/4/2014 publicat per: Softeng

Power BI: Da vida a tus datos con Power Map Power BI és l'eina de Business Inteligence (BI) que incorpora la suite de productivitat Office 365 i que ens permet automatitzar els processos de generació d'informació analítica.

Power BI Inclou una col · lecció de funcionalitats que et permeten visualitzar i generar informació a partir de les dades, compartir els descobriments i participar en noves formes de col · laboració amb Power Query, Power Map, Power Pivot i Power View.

Amb aquest post continuem detallant cadascun dels complements de l'eina de Business Inteligence, en aquest cas us parlarem de Power Map.

Power Map, és un complement Excel que et permet visualitzar i analitzar dades geogràfiques i temporals en 3D, i crear "Tours" interactius.

Amb power Map pots:

  • Analitzar informació geolocalitzada: A partir de les teves dades pots generar espectaculars mapes geogràfics 3D de manera molt senzilla.
  • Fer presentacions interactives de les teves dades, capturant escenes (taules i gràfics) i construint "tours" o recorreguts visuals amb els que podràs veure l'evolució de la teva informació geoposicionament en una línia de temps i compartir-la amb els altres.

Anem a posar un exemple: Imaginem que tenim taules amb dades de clients de diferents països i volem saber d'una ullada on es consumeix el nostre producte en major mesura. Amb Power Map podrem integrar ràpidament aquestes dades en una mapa del món i triar quin tipus de gràfic volem mostrar (columnes, mapes de calor i bombolles).

Power BI: Da vida a tus datos con Power Map


Si vols veure Power Map en acció i la resta de complements de Power BI, visualitza aquest vídeo:


Vols conèixer més sobre com Power BI pot ajudar?

Sí, vull saber més

<< tornar a l'bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Cognoms *
Càrrec *
Nº empleats *
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc