9/9/2014 publicat per: Softeng
Microsoft llança Office Delve, l'eina de cerca personalitzada de l'Office 365

Microsoft ens sorprèn novament amb el llançament d'Office Delve (anteriorment anomenat Oslo), el cercador intel · ligent que ajudarà als usuaris de les suites empresarials de l'Office 365 a obtenir la informació correcta i en el moment adequat.

 

El cercador està recolzat per la tecnologia Office Graph que Microsoft va llançar el passat maig, una tecnologia intel · ligent que a través de sofisticades tècniques d'aprenentatge automàtic relaciona els usuaris, els seus continguts i l'activitat que aquests realitzen en Office 365.

Office Delve ofereix la informació més rellevant i personalitzada per cada usuari a través d'una interfície basada en targetes. D'aquesta manera, ja no hauràs de recordar el lloc on has emmagatzemat el contingut que necessites en aquest moment.

Microsoft lanza Office Delve, la herramienta de búsqueda personalizada de Office 365

De moment el cercador integra els continguts de Correu electrònic, OneDrive, SharePoint i Yammer. No obstant això, la companyia ha anunciat que està treballant perquè en els pròxims mesos integri també continguts d'arxius adjunts de correu electrònic i OneNote.


Vols saber com la teva empresa pot beneficiar de l'Office 365?

Sí, vull saber més

<< tornar a l'bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Cognoms *
Càrrec *
Nº empleats *
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc