12/1/2021 publicat per: Softeng

Microsoft 365 Defender

En el nou context mundial, les amenaces i els ciberatacs s'han intensificat augmentant l'exposició de les empreses a patir un incident de seguretat. Els atacants apunten als recursos més vulnerables de l'organització per anar escalant lateralment als actius de més valor. Per aquest motiu, les empreses ja no poden plantejar-se un enfocament de protecció per àrees individuals com el correu electrònic o els equips, han de plantejar-se un enfocament de protecció integral i únic que cobreixi totes les àrees des de la identitat als equips, aplicacions, correu electrònic i infraestructura híbrida o en el núvol.

Per cobrir aquesta necessitat, Microsoft ha consolidat els seus productes de protecció contra amenaces sota la marca Microsoft Defensar, un conjunt de solucions de seguretat que prevenen, detecten i responen a amenaces avançades. Microsoft Defensar es divideix en dues famílies:

 • Microsoft 365 Defensar per a entorns d'usuari final, és un conjunt integrat de solucions que prevenen, detecten i responen a amenaces i atacs sofisticats en identitats, equips, aplicacions en el núvol, correu electrònic i documents.
 • Azure Defensar per a infraestructures híbrides i en el núvol, és una evolució de les capacitats de protecció contra amenaces de Azure Security Center que protegeix infraestructures híbrides i en el núvol oferint capacitats per protegir càrregues de treball híbrides i de múltiples núvols, incloses màquines virtuals, bases de dades, contenidors i IOT.

En aquest article us explicarem en detall Microsoft 365 Defensar i en els pròxims dies, publicarem un nou post en què aprofundirem sobre Azure Defensar.

Microsoft 365 Defender Microsoft 365 Defensar

A mesura que les amenaces es compliquen i es fan més persistents, augmenten les alertes i els equips de seguretat es desborden. Microsoft 365 Defensar (anteriorment conegut com Microsoft Threat Protection) aprofita la cartera de seguretat de Microsoft 365 per analitzar automàticament les dades d'amenaces en tots els dominis i crear un panorama complet de cada atac en un sol panell.

Microsoft 365 Defensar ofereix un potent conjunt de solucions que detecten i detenen atacs arreu de la cadena, mantenint a l'organització en un estat segur.

Què protegeix?

Microsoft 365 Defender

Identitats: A través de Microsoft Defensar for Identity (anteriorment Azure Advanced Threat Protection) i Azure Active Directory que administren i protegeixen identitats híbrides, i simplifica l'accés d'empleats. Microsoft defensar for Identity fa servir senyals d'Active Directory per identificar, detectar i investigar amenaces avançades, identitats en perill i accions indirectes nocives dirigides a l'organització. més detalls

Microsoft 365 Defender

Dispositius: A través de Microsoft Defensar for Endpoint (anteriorment Microsoft Defensar Advanced Threat Protection), una plataforma que combina la tecnologia de Windows 10 i el servei en el núvol d'Azure per oferir a les empreses protecció preventiva, detecció posterior a la infracció, investigació automatitzada i resposta davant amenaces avançades en les seves xarxes. més detalls

Microsoft 365 Defender

Correu electrònic i documents: A través de Microsoft Defensar for Office 365 (anteriorment Office 365 Advanced Threat Protection), protegeix la teva organització enfront d'amenaces malintencionades que plantegen missatges de correu electrònic, vincles (URL) i eines de col·laboració. M ás detalls

Microsoft 365 Defender

Aplicacions: A través de Microsoft Cloud App Security, una solució completa de SaaS que proporciona als departaments IT visibilitat i control sobre les aplicacions en el núvol que fan servir els usuaris de la teva organització (les permeses i les no permeses). més detalls

 

Amb aquesta solució integrada, els equips de seguretat poden unir senyals d'amenaces que reben cada un dels productes i determinar l'abast complet i l'impacte d'una amenaça; com va entrar en l'entorn, què s'ha vist afectat (incloses les identitats, els dispositius i bústies de correu infectats) i com afecta a nivell general a l'empresa. Així mateix, realitza accions automàtiques per evitar i aturar atacs i autocorregir les bústies, equips i les identitats dels usuaris afectats.

Microsoft 365 Defender

Com es llicencia?

Qualsevol d'aquestes llicències li dóna accés a les característiques de Microsoft 365 defensar en el centre de seguretat de Microsoft 365 sense cost addicional:

 • Microsoft 365 E5
 • Seguretat de Microsoft 365 E5
 • Windows 10 Enterprise E5
 • Enterprise Mobility + Security (EMS) E5
 • Office 365 E5
 • Microsoft Defensar for Endpoint (anteriorment Microsoft Defensar Advanced Threat Protection)
 • Microsoft Defensar for Identity (anteriorment Azure Advanced Threat Protection)
 • Microsoft Cloud App Security
 • Pla 2 de Microsoft Defensar for Office 365 (anteriorment Office 365 Advanced Threat Protection)

Descobreix més sobre Microsoft 365 Defensar:

 

 

El panorama actual obliga les empreses a estar protegides enfront de les amenaces de seguretat ia ser capaços de detectar i respondre ràpidament a aquestes. Per aquest motiu, Microsoft 365 Defensar és la millor solució, la seva potent automatització detecta i deté atacs i retornarà al teu organizació a un estat segur.

Des Softeng, estem compromesos per donar solucions als nostres clients i oferir-los la nostra experiència en aquesta àrea, així que t'animem a que segueixis el nostre bloc en el qual continuarem informant sobre les eines i solucions de seguretat que podem oferir-te.

Vols saber més sobre Microsoft 365 Defensar? Contacta amb nosaltres!

Sí, vull saber més

 
<< tornar a l'bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Cognoms *
Càrrec *
Nº empleats *
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc