Material del evento sobre soluciones Cloud de Microsoft y Softeng En l'esdeveniment sobre solucions en el núvol realitzat per Softeng i Microsoft del passat 30 de maig a l'auditori del Col·legi d'Economistes de Catalunya, els especialistes en Office 365, Azure i Portal Builder, ens van descobrir com la combinació de les tres plataformes ajuda a les empreses a reduir els costos de les seves infraestructures, incrementant la productivitat i la capacitat d'innovació.

Consulta aquí les presentacions que es van mostrar en l'esdeveniment

En aquesta presentació, Carles Grau, Director de Microsoft a Catalunya, va parlar sobre La importància de la competitivitat en les empreses i el paper de Microsoft.

En aquesta presentació, Carlos Colell, director general i Imma Rasero, Sòcia Directora de Softeng, van parlar sobre les raons per les quals les empreses adopten el núvol i el valor que aporta realment el Cloud a les empreses.

 

 

Ramon Masuet, Office 365 Specialist de Softeng, va parlar sobre com millorar la productivitat de la teva empresa amb Office 365 a través de donem de SharePoint Online, Office i l'eina de comunicació Lync Online. En aquesta presentació podràs veure les slides prèvies a la demo sobre les eines de l'Office 365 que van oferir als assistents a l'esdeveniment.


 

Jordi Fernández, Cloud Solutions mànager de Softeng, va explicar les estratègies perquè la teva empresa encerti en moure 'al núvol i els escenaris òptims per fer el salt.

En aquestes tres presentacions que vénen a continuació, els nostres especialistes en Office 365 ens van mostrar a través de casos pràctics, la xarxa social Yammer integrada amb Office 365, Com evitar la fuga d'informació sensible amb Office 365 i Information Right management i Com obtenir coneixement amb Power Bi i Office 365. En aquestes presentacions podràs veure les slides d'introducció a les interessants donem que van oferir als assistents a l'esdeveniment.


Finalment, Ibon Uria i Jordi Marxen, Portal Builder Specialist de Softeng, ens van mostrar com aconseguir més oportunitats de negoci a través del web amb un cas pràctic de Portal Builder. En aquesta presentació podràs veure la introducció a l'espectacular demo que van oferir als assistents a l'esdeveniment.

Us agraïm a tots la vostra assistència! estem treballant en el proper esdeveniment per a totes aquelles empreses que no van poder assistir-hi. En breu anunciarem la data!

<< tornar a l'bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Cognoms *
Càrrec *
Nº empleats *
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc