25/4/2022 publicat per: Softeng

Hiperautomatización: la sofisticación de la automatización con inteligencia artificial

L' automatització de processos ens ajuda a simplificar i homogeneïtzar els processos, fer-los més eficients i molt més robusts. A més, gràcies a la tecnologia cadascun dels processos automatitzats ens aporta molta informació valuosa per entendre millor què fem i com treballem.

Per això, l'automatització no és una cosa aïllada, sinó que cal tractar-la com a part d'un engranatge que funciona juntament amb l'anàlisi de dades, la creació de solucions i aplicacions de negoci, etc. Però quin és el següent nivell?

La sofisticació de l'automatització per reinventar processos que aprenguin, s'anticipen i actuïn amb eficiència

Quan portem l'automatització de processos al següent nivell, ja no parlem simplement automatitzar tasques repetitives, sinó que es va més enllà en combinar l'automatització en si amb tecnologies avançades com la intel·ligència artificial, el machine learning o RPA (Robotic Process Automation), entre d'altres, per dissenyar, automatitzar, supervisar, mesurar i analitzar cada procés per tal de maximitzar-ne el potencial. Parlem de la hiperautomatització.

Tal com preveia Gartner, la hiperautomatització ha estat una tendència estratègica creixent durant el 2021, i ho continuarà sent durant els propers anys, principalment, per la recerca de formes més eficients de gestionar els processos de negoci en un entorn cada cop més canviant i competitiu. . Així, no és estrany que en aquelles empreses que ja estan en un procés avançat de digitalització i entenen el núvol i la innovació com a palanques per progressar, la hiperautomatització de processos sigui una de les seves prioritats.

Les eines de Microsoft Power Platform ens ajuden a transformar ia enriquir les nostres dades – que altrament hauria d'alimentar una persona de manera mecànica i repetitiva –, per tal d'assolir l'excel·lència operativa, amb una optimització, qualitat i estalvi de costos més grans.

Vols saber-ne més?

No us perdeu l' esdeveniment digital que celebrarem el dijous 5 de maig on podreu veure la creació d'un procés de negoci digital enriquit amb intel·ligència artificial.

Apunta't ja

<< tornar a l'bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Cognoms *
Càrrec *
Nº empleats *
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc