2/10/2015 publicat per: Softeng

Te contamos lo que viene en SharePoint 2016

En el segon trimestre del 2016 podrem gaudir de la nova versió de la plataforma de col·laboració de Microsoft, SharePoint 2016 i perquè et vagis fent un idea de totes les seves millores i novetats hem preparat un resum amb les més destacades.

A grans trets podem dir que la nova versió de SharePoint ve amb importants novetats més d'una major integració amb Office 365 i millora dels models d'híbrids. Les seves àrees de millora i novetats se centren en: Experiència d'usuari, Integració amb núvol híbrida i compliment i seguretat.

 

 

Experiència d'Usuari
Te contamos lo que viene en SharePoint 2016
Conscients de la importància de la mobilitat, Microsoft ha volgut millorar aquest aspecte en la nova versió de SharePoint oferint una millor experiència d'ús des de dispositius mòbils per accedir al contingut, les persones ia les aplicacions.


Aquestes millores ofereixen una gestió d'arxius i col·laboració documental sense precedents i una experiència tàctil senzilla i adaptada a qualsevol dispositiu amb nous controls que simplifiquen la manera en què l'usuari interactua amb els documents i els elements d'una llista. Així mateix, s'ha millorat OneDrive per aconseguir que sigui el centre natural dels fitxers i s'ha augmentat el suport d'arxius fins a 10GB de mida així com la vista prèvia d'imatges i vídeos.


D'altra banda, la nova versió vénen amb un llançador d'aplicacions similar al que ens ofereix l'Office 365 i que facilita als usuaris l'obrir aplicacions des de la barra de navegació superior.

Te contamos lo que viene en SharePoint 2016

 

Integració amb núvol híbrida
Una de les novetats més destacades de la nova versió de SharePoint és la solució híbrida que ens ofereix Microsoft per combinar SharePoint Server i SharePoint Online perquè les empreses que encara no tinguin els seus serveis en el núvol puguin beneficiar-se de les capacitats de rendiment i fiabilitat de aquesta.

La integració ofereix una nova característica de cerca híbrida a través d'Office Delve que permet als usuaris de l'Office 365 que també fan servir servidors locals de SharePoint, accedir fàcilment als arxius emmagatzemats en la seva empresa i en el núvol de Microsoft. La indexació del cercador es realitza a través de l'Office 365 per la qual cosa es redueix dràsticament el treball que han de realitzar els servidors locals.

 

Te contamos lo que viene en SharePoint 2016

Una altra de les importants novetats que ens ofereix SharePoint 2016 és la millora en la gestió IT a l'hora d'integrar SharePoint Server amb altres productes com Exchange Server, SQL Server i Windows Server.

 

Compliment

El compliment de les lleis és fonamental per a les organitzacions i afecta els documents digitals d'aquestes. És per aquest motiu que la nova versió inclou moltes capacitats que asseguren la protecció de la informació sensible de l'empresa. Les novetats inclouen millores en DLP (Data Loss Prevention), nous escenaris d'encriptació i millores en les eines de compliance tant en SharePoint on-premissa com a SharePoint en línia, que asseguren que les accions dels usuaris sobre els documents de l'empresa compleixen amb les polítiques d'aquesta.

Com a conclusió final podem dir que aquesta nova versió està molt centrada en ser senzilla per als usuaris ia facilitar la feina als administradors d'IT a través de capacitats avançades de gestió. Des del passat 24 ago Microsoft ha llançat una versió en preview per als administradors de TI que reuneix les característiques més bàsiques amb l'objectiu d'obtenir una feedback real abans de llançar la versió definitiva en el segon trimestre del 2016.

Des Softeng, estem avaluant la nova versió preliminar per a poder conèixer-la en profunditat i assessorar de la millor manera possible.

 

Vols saber més de SharePoint 2016?

Sí, vull

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<< tornar a l'bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Cognoms *
Càrrec *
Nº empleats *
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc