20/3/2013 publicat per: Softeng

exchange_png-550x0.png En aquest post volem entrar en detall sobre una de les noves funcionalitats d'Exchange Online, la prevenció de pèrdua de dades (DLP).

El correu electrònic és un mitjà de comunicació sempre present en les organitzacions de totes les mides i l'ús extensiu d'aquest per comunicacions crítiques que inclouen dades confidencials, fa que protegir les dades sigui un tema de vital importància per a les organitzacions.

La prevenció de la pèrdua de dades (DLP per les seves sigles en anglès) és una funcionalitat que permet als administradors aplicar regles als continguts dels missatges per aturar les filtracions d'informació accidentals o malintencionades com ara, informació de clients, dades financeres, propietat intel · lectual o secrets comercials.

Les característiques DLP faciliten l'administració de dades ajudant-te a identificar, monitoritzar i protegir la informació sensible, supervisant contínuament les dades emmagatzemades, en ús i en trànsit i aplicant múltiples polítiques de coincidència per a una protecció en temps real i sense afectar la productivitat dels treballadors.

sugerencias.png A través dels suggeriments de directives, és possible crear notes breus que es mostraran en el moment que el remitent del missatge pugui estar infringint una de les polítiques i abans que aquest pugui ser enviat.

El sistema DLP ve amb una sèrie de plantilles predeterminades que cobreixen els escenaris més comuns de compliment. Tanmateix, els administradors poden crear polítiques des de zero o bé construir-ne de noves a partir de plantilles existents, adaptades a les necessitats específiques de normatives de la teva organització.

La gestió d'aquestes plantilles i de les directives (compostes per regles de transport, accions i excepcions), es realitza des del centre d'administració d'Exchange (EAC) d'una manera ràpida i senzilla.

aec.png

En resum, amb aquesta nova funcionalitat, els clients d'Office 365 es beneficiaran d'un major control de les dades més sensibles que en la seva missatgeria.

Per més informació sobre Office 365, et convidem a visitar el nostre web.

<< tornar a l'bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Cognoms *
Càrrec *
Nº empleats *
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc