18/12/2014 publicat per: Softeng

Soluciones de continuidad de negocio con Microsoft Azure Quan a una empresa li fallen els seus sistemes i per tant, els usuaris no poden treballar amb les aplicacions de negoci, regna el caos absolut. En aquest moment, estaríem disposats a "vendre la nostra ànima al diable";) per tenir-les de nou en funcionament ja que els costos d'oportunitat de tenir als nostres usuaris aturats sense poder exercir el seu treball són simplement dramàtics.

Per tant, modernitzar la teva infraestructura i comptar amb un pla de protecció dels nostres sistemes empresarials (serveis, aplicacions i dades) davant incidències o desastres que interrompen l'activitat comercial de les nostres empreses (de tipus tècnic, errors humans o fins i tot naturals), és fonamental per a qualsevol tipus d'organització.

Per a això, recolzant-nos en Microsoft Azure, hem creat solucions de recuperació davant desastres per protegir les aplicacions, serveis i dades més crítics que tens a la teva empresa, "duplicándolos" en el núvol (i mantenint-los sincronitzats en tot moment), perquè tinguis una rèplica exacta i llista per entrar en acció. D'aquesta manera, quan fallen els sistemes que tens a la teva empresa (aplicacions, serveis i dades), les rèpliques que tens al núvol començaria a donar servei als teus usuaris automàticament, sense parada de servei.

Aquestes solucions ajuden a assegurar la continuïtat del teu negoci (estant les teves dades i aplicacions més disponibles) ja que la teva empresa sigui tolerant als típics problemes d'IT perquè així sigui més productiva i per tant, més competitiva.

Seguretat i tranquil·litat per a la teva empresa amb les nostres solucions en Azure

Soluciones de continuidad de negocio con Microsoft Azure Microsoft Azure s'ha constituït com la plataforma de núvol més completa del mercat oferint capacitats que ens ha permès crear serveis que satisfan les necessitats de la teva empresa.

Les solucions de protecció i recuperació de les aplicacions i dades de la teva empresa que Softeng ofereix són segures i flexibles, funcionant a la perfecció amb la teva infraestructura local i amb l'escalabilitat necessària per adaptar-se a qualsevol requisit que tingui una empresa en tot moment.

D'altra banda, la replicació geogràfica que incorpora Azure ofereix redundància de les dades entre regions per garantir l'accés als mateixos si es produeix un desastre local.

Les solucions de Softeng en Azure responen a les necessitats de la teva empresa

  • La teva empresa necessita un sistema d'emmagatzematge més fiable? La nostra solució en Microsoft Azure proporciona emmagatzematge segur i il·limitat per als teus arxius, evitant la inversió en cabines de discos i sistemes de còpia de seguretat. Gràcies a la seva flexibilitat pots anar aprovisionant ràpida i fàcilment emmagatzematge segons sigui necessari i pagar únicament pel que estiguis usant.
  • Tens la teva infraestructura obsoleta i / o necessites ampliar-? La solució, en lloc de fer una gran inversió en renovar o ampliar la infraestructura, mantenir-la, consumir energia i tenir una solució caduca i poc flexible, és crear aquesta infraestructura renovada però en el núvol , pagant només pel que necessitis en cada moment.
  • Vols oblidar-te de les cintes de backup? Un dels punts més importants per a les empreses és tenir ben resolta l'estratègia de còpies de seguretat. Els serveis de Backup en el núvol d'Azure permeten a la teva empresa protegir les dades que tens a casa en una altra ubicació ia baix cost, podent-los recuperar de forma ràpida i senzilla. A més, les còpies de seguretat incrementals, només transfereixen al núvol els canvis realitzats en els fitxers, optimitzant d'aquesta manera l'emmagatzematge i l'ample de banda. Oblida les cintes, els dispositius de còpia, les llicències de backups i l'haver de portar les cintes al banc. Ara, amb Azure, el banc està en el núvol! :)

  • La teva empresa necessita protecció contra desastres? Com hem comentat, t'oferim una solució de recuperació simple i automatitzada en el núvol que t'ajuda a protegir la disponibilitat de les teves aplicacions (que vols que es quedin a casa), enfront de fallades de tota mena. Els plans de recuperació s'adapten a les teves necessitats i t'ajuden a restaurar el servei automàticament, fins i tot en el cas de càrregues de treball complexes.

Com t'ajuda Softeng?

Softeng t'ajuda a traçar i consensuar & nbsp; l'estratègia més adequada perquè la teva empresa es pugi al núvol de mica en mica, per etapes, sense mals de cap, amb seguretat i començant a tenir avantatges, beneficis i estalvis des & nbsp; del primer moment!

Per exemple, si la teva empresa encara té tots els seus aplicacions a casa i està pensant en actualitzar-se a noves versions dels productes de productivitat Microsoft com Exchange, Lync, Office i SharePoint (o d'adquirir-los per primera vegada), sens dubte t'interessa conèixer Office 365. Office 365 proporciona aquestes aplicacions en el núvol directament com a servei, de manera que no t'has de preocupar de temes d'infraestructura, manteniments ni actualitzacions. Mai més.

Posteriorment o paral·lelament, t'ajudem a prescindir de la infraestructura informàtica que tinguis a l'empresa, però ...

¿I els servidors / aplicacions / dades que "de moment";) vols que es quedin a casa? Softeng t'ofereix solucions de continuïtat de negoci i recuperació personalitzada ajudant-te a protegir la teva infraestructura local, les teves aplicacions i les dades tal com t'hem explicat en aquest article.

Vols saber més sobre com podem ajudar-te?

Sí, vull saber més

<< tornar a l'bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Cognoms *
Càrrec *
Nº empleats *
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc