4/2/2016 publicat per: Softeng

La nube con Office 365 como solución al software ilegal L'ús de programari il·legal té un impacte molt negatiu en les empreses ja que a més de les importants sancions legals, el programari no llicenciat exposa les companyies a fallades crítiques i pèrdues de dades a causa del risc que continguin virus. ¿Realment val la pena el risc?

En aquest article us expliquem les conseqüències i el risc de l'ús de programari no llicenciat i us oferim una solució per resoldre aquest problema!

Les conseqüències legals

En ocasions, les empreses no tenen el programari correctament llicenciat per desconeixement o descuit i no són conscients que la legislació espanyola considera l'ús de programari no llicenciat com una infracció greu. Des del passat 1 juliol 2015 va entrar en vigor la reforma de Codi Penal que endureix les penes per l'ús de programari il·legal a empreses i empresaris i que conté les següents implicacions:

  • La nube con Office 365 como solución al software ilegal Responsabilitat directa dels administradors amb penes de fins a quatre anys de presó.

  • Multes per quota o proporcional que poden ascendir als 280.000 euros.

  • Dissolució de la persona jurídica, el que produirà la pèrdua definitiva de la personalitat jurídica, així com de la capacitat d'actuar de qualsevol manera en el tràfic jurídic, o dur a terme qualsevol classe d'activitat, encara que sigui lícita.

  • Cloenda de locals i establiments de l'empresa per un termini que no pot excedir els cinc anys.

  • Inhabilitació per obtenir subvencions i ajudes públiques, per a contractar amb el sector públic i per a gaudir de beneficis i incentius fiscals o de la Seguretat Social.

  • Intervenció judicial per salvaguardar els drets de treballadors o creditors.

Les conseqüències en els teus sistemes

A més de les conseqüències legals, les empreses que utilitzen programari il·legal estan exposades a errors crítics i pèrdues d'informació confidencial i poden experimentar:

  • Risc a atacs de virus, troians o malware que posi en perill l'estabilitat i seguretat de tota la infraestructura informàtica.
  • Absència d'actualitzacions i millores del producte.
  • Cap tipus de garantia i suport tècnic en el cas de fallades del programa.

Com pot ajudar-te el núvol?

Resoldre un problema de llicenciament comprant les últimes versions del programari pot ser extremadament car i per aquest motiu podem caure en l'error de considerar que l'ús de programari no llicenciat representa un estalvi i això no és correcte! Les 3 conseqüències en els teus sistemes comentades anteriorment provoquen pèrdua de temps i productivitat, i per tant, pèrdua de diners per a l'empresa. En aquest sentit, el núvol de Microsoft t'ajuda a resoldre els problemes de llicenciament a través de l'Office 365, la plataforma que ofereix a les empreses un estalvi en tots els sentits.

Amb Office 365 pots legalitzar la teva empresa fàcilment a través d'un servei de subscripció, evitant costos de propietat i inversions per avançat, amb l'avantatge de comptar sempre amb les últimes versions dels seus productes, la flexibilitat d'afegir usuaris i serveis en qualsevol moment i amb la tranquil·litat de disposar d'un suport tècnic telefònic 24 x7 per part de Microsoft.

A més, amb Office 365 pots controlar i gestionar fàcilment els teus llicències de programari a través de la seva consola d'administració, alliberant càrrega de treball al teu departament d'IT permetent-focalitzar-se en tasques més estratègiques i de més valor per a la teva empresa.

 

La nube con Office 365 como solución al software ilegal

 

Ara que ja coneixes els avantatges del núvol i com resoldre els teus problemes de llicenciament i estalviar al mateix temps, com a partners especialistes a l'Office 365 et convidem a que coneguis com podem ajudar-te :)

Vols saber més sobre com podem ajudar-te?

Sí, vull saber més

 

<< tornar a l'bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Cognoms *
Càrrec *
Nº empleats *
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc