1/6/2016 publicat per: Softeng

Descubre las novedades de Portal Builder Softeng Portal Builder és una plataforma de productivitat en el núvol (Microsoft Azure) que t'ajuda a impulsar la teva empresa a través del web, convertint-la en un lloc rendible i Com t'ajuda? Aconseguint més oportunitats obtenint un major nombre de visites al teu web sense invertir en publicitat, oferint autonomia per gestionar fàcilment l'estructura del teu lloc i incrementant la teva productivitat a permetre't actualitzar fàcilment els continguts des de la pròpia web. En aquest post t'expliquem les novetats més interessants que vénen en aquesta actualització de Portal Builder.

Novetats de la versió

La nova versió de Portal Builder presenta millores d'usabilitat, rendiment i seguretat que t'ajudaran a crear i gestionar llocs web molt més rendibles amb alta productivitat i major autonomia. A més, gràcies al fet que Portal Builder està en el núvol, els nostres clients Premium ja gaudeixen de totes les millores de forma còmoda i automàtica, sense costos afegits de llicències ni de migració. A continuació et detallem les novetats més rellevants.

Wizard novetats

Aquesta funcionalitat permet mostrar a l'usuari les novetats que Portal Builder incorpora en cada nova versió del producte.

D'aquesta manera l'usuari està constantment informat de les últimes millores, permetent que les gaudeixi des del primer moment.

La llista de novetats pot consultar sempre que es vulgui des del menú d'usuari.

Descubre las novedades de Portal Builder

Nou editor de textos

La nova versió té un editor de textos més amigable i intuïtiu i incorpora un conjunt de noves funcionalitats que t'ajudaran a:

 • Inserir codi de tercers com Youtube, Slideshare, GoogleMaps, etc. (De forma senzilla simplement amb copiar i enganxar URL)
 • Possibilitat d'enganxar captures de pantalla (Ctrl + V)
 • Millora de l'experiència d'enganxat des de qualsevol aplicació Office
 • Accessos des de l'editor a diverses opcions per a les que anteriorment s'havia accedir a l'editor avançat (Taules, Color font / Color fons, Mida de fonts i indentació de textos).

Descubre las novedades de Portal Builder

Mode Acceptar / Cancel

S'introdueix una nova manera "Acceptar / Cancel" per fer més evident a l'usuari que els canvis que realitza, tot i que es guarden automàticament, els està fent en una versió privada del contingut i, per tant, no seran visibles per a la resta dels usuaris editors fins que faci "D'acord".

 • Mitjançant el botó D'acord, és l'usuari qui té control total de quan fa visibles els canvis per a la resta d'usuaris de Portal Builder.
 • S'introdueixen nous indicadors, avisos i informació contextual per ajudar l'usuari a entendre el mecanisme de versió privada.
 • Des de les preferències d'usuari, es pot desactivar el mode acceptar / Cancel. En aquest cas Portal Builder funciona com ho fa Word Online: de forma automàtica i transparent els canvis es fan visibles per a la resta d'usuaris quan s'abandona o es refresca la pàgina des de "Edit-in-place".

Descubre las novedades de Portal Builder

Millores en experiència d'usuari

Noves millores que facilitessin la realització de les tasques més habituals i que ajudaran a l'usuari a comprendre millor l'estat dels seus continguts i les acccions que pot realitzar amb ells.

Descubre las novedades de Portal Builder

 • Per evitar perdre els canvis realitzats accidentalment, s'estableix un mecanisme de seguretat per no perdre els canvis quan intentem tancar el navegador o abandonar la pàgina que estem editant sense haver acceptat els canvis realitzats.
 • Millores en l'indicador i la llista de canvis pendents de publicar.
 • Ja no apareixen ni es comptabilitzen continguts amb falsos canvis (aquells continguts marcats com modificats únicament per que clico en ells des Edit-In-Place)
 • A la llista de canvis pendents, no apareixen seleccionats els continguts despublicats intencionadament.

Preferències d'usuari

L'usuari pot personalitzar la seva experiència amb Portal Builder a través de la nova funcionalitat de "Preferències d'usuari"

Suggeriments integrades

Ajuda'ns a millorar Portal Builder mitjançant el formulari de "Suggeriments i comentaris", un canal de comunicació directa amb l'equip de Portal Builder.

Descubre las novedades de Portal Builder 2016 Q2

Vols veure les novetats en acció? Concerta una demo i descobreix-

Sí, vull demanar la demo

 

 

<< tornar a l'bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Cognoms *
Càrrec *
Nº empleats *
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc