20/3/2015 publicat per: Softeng

Descubre todo lo que viene en Skype for Business, la evolución de Lync Online Fa unes setmanes Microsoft va anunciar la versió anterior de Skype for Business, l'aplicació que reemplaçarà a Lync en línia com a eina de comunicació unificada de l'Office 365 i que ve amb potents novetats amb què la companyia de Redmond pretén revolucionar el món de les comunicacions empresarials.

Quines novetats ens ofereix?
Skype for Business ofereix el millor dels dos mons: la senzillesa d'ús de Skype, el conegut sistema de videotrucada que milions de persones utilitzen per connectar-se amb amics i familiars de tot el món, juntament amb la plataforma de comunicació empresarial Lync Online a la que confien milions d'empreses i que ofereix robustes característiques de presència, missatgeria instantània i videoconferència. Totes elles integrades amb les eines de productivitat de l'Office 365.


Descubre todo lo que viene en Skype for Business, la evolución de Lync Online La possibilitat de fer videotrucades a qualsevol usuari de Skype, independentment de si formen o no part de la teva organització, combinat amb les robustes prestacions de Lync converteixen a Skype for business en una poderosa eina de comunicació empresarial. Així mateix, aquesta nova versió oferirà als departaments de TI un conjunt de característiques millorades de seguretat, compliment i control a nivell empresarial.


Comunicacions en temps real
Per si això que t'expliquem et sembla poc, tenim el plaer d'anunciar-te que Skype for Business oferirà serveis de Veu empresarial i conferències d'àudio per als clients de l'Office 365. Aquests serveis estan basats en una xarxa intel·ligent en temps real que abasta tots els centres de dades globals de Microsoft, el que significa que els usuaris de Skype for business i Office 365 podran beneficiar-se d'una experiència de comunicació en temps real de veu i vídeo d'alta qualitat.

Aquest nou servei començarà en fase de vista prèvia en els estats units aquest proper estiu i seguirà el seu desplegament global a finals d'aquest mateix any.


Reunions més productives

Una altra de les novetats importants és que Microsoft està treballant amb la seva xarxa de socis de solucions de comunicacions unificades en el disseny d'una línia de dispositius que s'integrin amb Skype for Business i que s'adaptaran a sales de reunions de totes les mides.


Si vols conèixer les novetats d'aquesta nova plataforma t'animem a que visualitzis aquest vídeo Benvingut a la nova era de les comunicacions empresarials!La versió final de Skype for business començarà a estar disponible en les properes setmanes però ... Tens una gran oportunitat d'aprendre i veure-ho en acció en el nostre proper esdeveniment d'Office 365 .

Vols descobrir Skype per a empreses i Office 365?


Sí, vull inscriure a l'esdeveniment


<< tornar a l'bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Cognoms *
Càrrec *
Nº empleats *
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc