12/12/2016 publicat per: Softeng

Cómo proteger tus datos y aplicaciones de tu empresa en la nube Protegir la seguretat i la privacitat de les dades així com assegurar la continuïtat del negoci mantenint sempre operatius els sistemes són reptes clau en les empreses. I per ajudar a assolir-los, Microsoft ofereix una sèrie de serveis en el núvol incorporats a l'Office 365 i Azure dels que us parlarem en aquest article.

En línies generals, la seguretat per a Microsoft és un esforç continu que combina experiència, personal qualificat i una potent tecnologia. Office 365 i Azure emmagatzemen les dades en una xarxa pròpia de centres de dades, ubicades estratègicament a tot el món i ofereix característiques de seguretat integrada a tots els clients i controls opcionals perquè aquests puguin personalitzar les preferències de seguretat.

 

 

Descobreix com les teves dades poden estar més segurs en el núvol que en qualsevol altre lloc

Cómo proteger tus datos y aplicaciones de tu empresa en la nube La informació (arxius i correu) és un dels actius de més valor. De fet,   cada empresa té informació que la fa única pel que protegir-la és clau per seguir creixent. Per a això, Office 365 inclou eines que garanteixen la seguretat de les teves dades i proporciona capacitats que ajuden a les empreses a adequar-se a les regulacions externes de la indústria ia complir requisits interns de seguretat.

Evitant la fuga d'informació dels teus arxius i correu electrònic

La fuga de dades es produeix quan la informació confidencial o sensible d'una empresa surt de la mateixa a través dels empleats (de manera deliberada o per accident). Per controlar aquestes fugides, Microsoft ens ofereix Information Protection, una eina que abans es deia Informations Rights Management (IRM), que xifra i protegeix la informació sensible (arxius i correu) d'accessos no autoritzats. Amb Information Protection pots limitar les accions que els empleats poden realitzar en els documents i correus confidencials com ara reenviar, imprimir o copiar, per protegir i controlar la disseminació de contingut. A més, els arxius que estan encriptades no poden obrir-se per terceres persones alienes a l'empresa, encara que físicament hagi arribat a les seves mans per qualsevol mitjà (Disc cloud, USB, email, web, ftp, etc.).

Protegint la teva empresa contra robots de correu i malware

L'Exchange Online, amb la seva mòdul "Protection", proporciona un servei de filtrat de correu basat en el núvol que ajuda a protegir la teva empresa contra qualsevol nou tipus d'atac sofisticat. El servei inclou capacitats de protecció contra el correu brossa, malware i virus així com protecció contra URL malicioses en temps real.

En el cas dels arxius adjunts, tot el contingut sospitós se sotmet a una anàlisi del comportament de malware en temps real que fa servir tècniques d'aprenentatge automàtic per avaluar el contingut a la recerca d'activitat sospitosa.

Protegint els teus dispositius mòbils

Cada vegada és major el nombre d'empleats que accedeixen a la informació sensible de les empreses a través dels dispositius mòbils. En aquest sentit, Microsoft ens ofereix Enterprise Mobility and Security (abans anomenada Enterprise Mobility Suite), que proporciona una completa gestió del parquet de mòbils, tauletes i PC. Amb aquesta solució els administradors de TI poden controlar quins dispositius tenen accés a dades de l'Office 365 i impedir l'accés en cas de pèrdua o robatori d'aquest, proporcionant a més la possibilitat d'eliminar remotament les dades que pogués contenir.

Ajudant-te a complir els estàndards més exigents de qualitat

Office 365 s'adhereix a normes mundials del sector, incloses la ISO 27001, ISO 27018, les Clàusules model de la UE, l'acord HIPAA BAA i la llei FISMA. Així mateix, se sotmet a auditories de tercers per part de consultores de reconegut prestigi internacional per tal d'obtenir un testimoni independent del compliment de les directives i els procediments de seguretat, privacitat, continuïtat i normatives.

Com Microsoft Azure ajuda a la continuïtat del teu negoci

Cómo proteger tus datos y aplicaciones de tu empresa en la nube Les empreses que requereixen mantenir sempre operatius els seus sistemes informàtics per no parar la seva activitat compten amb un bon aliat. Amb Azure, podran reduir la inactivitat de les seves aplicacions i accelerar la seva recuperació en cas d'interrupció.

Protecció contra desastres a la teva infraestructura

Recuperació de llocs d'Azure t'ajuda a protegir els servidors que tens a la teva empresa mitjançant la coordinació de la replicació i recuperació de màquines físiques o virtuals en el núvol. Amb aquesta eina és possible crear plans de recuperació flexibles que s'adapten a les teves necessitats i que t'ajuden a restaurar el servei, fins i tot amb càrregues de treball complexes.

Azure Site Recovery es pot usar en diversos escenaris com ara: Protecció de màquines virtuals de VMware i Hyper-V així com de servidors físics amb Windows o Linux.

Oblida't de les cintes i d'haver de portar-les al banc

Les còpies de seguretat són una tasca important i necessària, que fins ara, amb el mètode tradicional, ni era massa simple ni del tot fiable. No obstant això, des d'ara, comptem amb els serveis de Backup en el núvol d'Azure que permeten a la teva empresa protegir de manera fiable les dades que tens a casa o en una altra ubicació a baix cost, podent-los recuperar de forma ràpida i senzilla. A més, amb Azure només es transfereixen al núvol els canvis realitzats en els fitxers, optimitzant d'aquesta manera els costos d'emmagatzematge i ample de banda.

Amb Azure Backup podràs oblidar-te de les cintes, els dispositius de còpia, les llicències de backups i l'haver de portar les cintes al banc.

Emmagatzematge segur i il·limitat d'arxius

Microsoft Azure proporciona emmagatzematge segur i il·limitat per als teus arxius, evitant la inversió en cabines de discos i sistemes de còpia de seguretat. Gràcies a la seva flexibilitat pots anar aprovisionant ràpida i fàcilment més espai segons sigui necessari i pagar únicament pel que estiguis fent servir.

Ajudant-te a complir els estàndards més exigents de qualitat

Azure és la primera plataforma cloud a adoptar la norma ISO 27018, la primera normativa internacional sobre privacitat en el núvol.

 

  Com t'ajuda Softeng?

Softeng que recentment ha estat garladonada per Microsoft amb el premi al millor partner Cloud de l'any, t'ofereix la seva experiència i qualitat per ajudar-te a traçar i consensuar l'estratègia més adequada perquè la teva empresa es pugi al núvol de mica en mica, per etapes, sense mals de cap, amb seguretat i començant a tenir avantatges, beneficis i estalvis des del primer moment. Així mateix, t'ajudem a implementar i treure partit a totes les eines de seguretat que t'hem explicat en aquest post.

Vols saber més? Contacta amb nosaltres!

Sí, vull saber més!

 

<< tornar a l'bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Cognoms *
Càrrec *
Nº empleats *
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc