20/6/2017 publicat per: Softeng

¿Te gustaría disponer de comunicaciones empresariales con servicios online y una significativa reducción de costes?

Cada vegada és més necessari mantenir el contacte a través de múltiples canals, tant entre companys com amb els clients, proveïdors, socis i col·laboradors; estem acostumats a això, de vegades, gairebé més en el pla personal que en el professional.

De fet, en no poques ocasions traslladem al pla professional eines pensades per al mercat de consum que ens fan renunciar a certs beneficis presents en altres alternatives. Parlem de WhatsApp, per exemple, que a la fi es va xifrar no fa molt temps i que presenta moltes mancances per al seu ús professional.

Els nous dispositius mòbils, tant en format tablet com telèfon intel·ligent, i la disponibilitat de comunicacions amb velocitats de transferència realment raonables ia preus competitius ens permeten no només consultar el correu electrònic en qualsevol moment i des de qualsevol lloc, o accedir a documentació corporativa important, sinó també mantenir converses i fins i tot videoconferències en escenaris multiplataforma i multidispositiu.

Les solucions de col·laboració, comunicació i veu han experimentat grans canvis d'un temps ençà. No fa gaire, era necessari comptar amb diferents proveïdors, que ens aportaven solucions independents i patien d'una gran virtut: la integració entre totes elles.

I un altre factor no menys important era el preu: disposar de comunicacions unificades amb certa qualitat suposava invertir en maquinari, programari i serveis que disparaven el cost de propietat (TCO) de qualsevol solució.

El caràcter multiplataforma de certes solucions i les atractives tarifes mòbils actuals afavoreixen la flexibilitat dels equips de treball i aconsegueixen la mobilitat total. En Softeng apostem per les solucions de comunicació i col·laboració basades en les tecnologies Microsoft, perquè compten amb una posició de lideratge contrastada.

No hi ha més que veure l'últim quadrant màgic de Gartner sobre Comunicacions Unificades.

Serveis de veu de Skype Empresarial

Skype Empresarial ha arribat a un nivell de maduresa tal que ens permet parlar tant en línia com per telèfon i realitzar videoconferències i presentacions amb una qualitat altíssima.

¿Te gustaría disponer de comunicaciones empresariales con servicios online y una significativa reducción de costes? Skype Meeting Broadcast brinda noves opcions de comunicació per a grans audiències (esdeveniments amb clients i empleats). Aquest servei permet realitzar una reunió a través d'internet per a un màxim de 10.000 assistents que poden unir-se des de qualsevol lloc i des de qualsevol dispositiu, i interactuar en la reunió.

¿Te gustaría disponer de comunicaciones empresariales con servicios online y una significativa reducción de costes? PBX en el núvol de Skype permet reemplaçar un sistema PBX tradicional existent (eliminant els costos associats) per un conjunt de serveis Cloud que s'integren directament amb els operadors de telefonia locals, es lliuren directament des Office 365 i que estan estretament integrats en l'experiència de productivitat en el núvol de la resta de serveis Microsoft.

¿Te gustaría disponer de comunicaciones empresariales con servicios online y una significativa reducción de costes? El servei de trucades RTC de Microsoft permet als usuaris trucar a números de telèfon tradicionals amb Skype Empresarial, així com també permet a les empreses comprar números de telèfon i plans de trucades com a part de la seva subscripció a l'Office 365. D'aquesta manera s'aconsegueix un ràpid aprovisionament en obtenir, assignar i utilitzar números de telèfon nous en minuts per a persones en diverses ubicacions. I tot això sense necessitat de noves línies de telèfon o d'instal·lació d'equips, gestionant des d'un únic punt: el portal d'administració de l'Office 365.

Microsoft ens proporciona la col·lecció de tecnologies per a la comunicació i la col·laboració més completa en el núvol, i en Softeng podrem assessorar-te perquè simplifiques la gestió dels teus comunicacions. Et sorprendrà veure fins on pots arribar.

Vols saber més sobre els serveis de veu de Skype empresarial?

Sí, vull saber més!

 

<< tornar a l'bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Cognoms *
Càrrec *
Nº empleats *
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc