17/2/2015 publicat per: Softeng
Seguridad.pngLaseguretat, & Nbsp; laprivacitat, Elcompromís i latransparència eren fins ara algunes preocupacions de les empreses quan es plantejaven la possibilitat demigrarseusserveis a lanúvol.

Un dels compromisos que Microsoft té respecte a la seva plataformes en el núvol, Office 365 i Azure, és la de garantir la seguretat i privacitat de la informació dels clients que la utilitzin, i per a això es guia pels principis de confiança :

Seguretat
La seguretat per Microsoft és un esforç continu que combina experiència, personal qualificat i una potent tecnologia. Office 365 i Azure emmagatzemen les dades en una xarxa pròpia de centres de dades, ubicades estratègicament a tot el món i ofereix característiques de seguretat integrada a tots els clients i controls opcionals perquè aquests puguin personalitzar les preferències de seguretat.

Característiques de seguretat integrada disponibles

 • Centres de dades físiques supervisats 24 hores del dia.
 • Aïllament lògic de dades entre diferents clients.
 • Accés administratiu a l'Office 365 controlat per un procés basat en rols.
 • Separació de la xarxa interna de centres de dades i la xarxa externa, així com xifrat de les dades transmeses a través de les xarxes.
 • Xifrat de les dades de correu amb el xifrat de BitLocker de 256 bits, així com xifrat SSL / TLS de les dades en trànsit.
 • Aplicacions dissenyades seguint el cicle de vida de desenvolupament de seguretat, garantint la seguretat i privacitat des del desenvolupament del programari fins a la posada en marxa del servei.

Característiques de seguretat personalitzades:

 • Xifrat avançat amb Rights Management Service que permet als administradors xifrar elements de forma selectiva.
 • Control d'accés d'usuaris, a través de serveis d'identitat com Active Directory, Azure Active Directory i els serveis de federació d'Active Directory.
 • Possibilitat d'habilitar característiques de compliment com ara la prevenció de pèrdua de dades per impedir que la informació confidencial surti de l'organització.
 • Característiques de retenció legal, govern i arxivat que permeten retenir dades confidencials amb finalitats legals i d'arxivat.
 • Facilitat per trobar ràpidament elements en Sharepoint Online, Exchange Online i Lync Online amb fins d'auditoria i seguretat.
 • Els administradors de la teva empresa poden personalitzar fàcilment les característiques de antimalware i de protecció contra correu brossa.

 

Privacitat
Microsoft treballa constantment en tecnologies que milloren i respecten la privadesa dels seus serveis. Els clients de l'Office 365 i Azure s'han de tenir en compte en tot moment que les seves dades els pertanyen i que:

 • Les dades no s'extreuen per crear productes publicitaris: No s'examinen els correus ni els documents per elaborar anàlisis, extreure dades, fer publicitat ni millorar el servei.
 • Les dades no es barregen: Office 365 sempre et permet mantenir les teves dades de client separats dels serveis del consumidor.
 • Les dades són teus i es poden moure: les dades de client de l'Office 365 pertanyen als clients, que poden treure les seves dades sempre que vulguin.

Compromís
Office 365 i Azure estan proveïts de capacitats que ajuden a les empreses a adequar-se a les regulacions externes de la indústria ia complir els requisits interns de seguretat.

Control de qualitat a l'Office 365
Office 365 s'adhereix a normes mundials del sector, incloses la norma ISO 27001, la norma ISO 27018, les Clàusules model de la UE, l'acord HIPAA BAA i la llei FISMA. Així mateix, se sotmet a auditories de tercers per part d'auditors de reconegut prestigi internacional per tal d'obtenir un testimoni independent del compliment de les directives i els procediments de seguretat, privacitat, continuïtat i normatives.

Control de qualitat en Azure
Azure és la primera plataforma Cloud a adoptar la norma ISO 27018, la primera normativa internacional sobre privacitat en el núvol.

 

Transparència
Els clients del núvol de Microsoft poden saber en tot moment on es troben les seves dades, quins usuaris de la seva empresa poden accedir-hi i què fan amb la informació.

A més, els administradors de les empreses poden triar rebre actualitzacions relacionades amb els canvis d'ubicació dels centres de dades, així com informació de seguretat, privacitat i auditoria.

Amb Office 365 i Azure tindràs potents solucions de total confiança i fiabilitat per a la teva empresa.

Vols saber més sobre com podem ajudar-te?


Sí, vull saber més

<< tornar a l'bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Cognoms *
Càrrec *
Nº empleats *
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc