19/7/2019 publicat per: Softeng

Los motivos por los que apostar por el entorno de trabajo moderno

En un mercat cada vegada més exigent, adaptar-se a la nova cultura digital capacitant als teus empleats amb eines perquè puguin oferir a l'empresa tot el seu potencial i experiència, és un requisit clau per garantir la competitivitat d'aquesta i una part essencial de la transformació digital.

El lloc de treball modern

El lloc de treball està canviant, en gran mesura, a causa de les possibilitats que ofereix la tecnologia. No obstant això, l'aposta per oferir un lloc de treball modern és molt més que tecnologia, es tracta d'una filosofia de treball en què la col·laboració aconsegueix el seu màxim exponent per impulsar la productivitat de l'empresa permetent que cada treballador doni el millor de si . Segons diversos estudis s'ha pogut demostrar com la tecnologia pot arribar a multiplicar pràcticament per dos la productivitat d'un empleat, el que suposa un avantatge competitiu per a l'empresa.

En què consisteix el lloc de treball modern?

En definitiva, consisteix a oferir als empleats eines que fomentin la innovació, que els permetin ser més creatius i amb les que qualsevol persona de l'organització pugui aportar idees. Això provocarà que s'incrementi el valor de tots els empleats amb eines que els permetin col·laborar i treballar en equip. Així mateix, ajudarà a l'empresa a retenir el talent i evidentment, amb el panorama actual d'amenaces, tot aquest entorn ha de ser molt segur i complir amb les normatives vigents.

Com pot ajudar-nos Microsoft i Softeng?

Microsoft ens ofereix una manera de treball modern, col·laboratiu, flexible i segur a través de Microsoft 365. La plataforma ajuda a empreses de totes les mides i sectors a adoptar la transformació digital i facilitar aquest canvi cap al lloc de treball modern i Softeng pot ajudar-te a la implantació i adopció correcta de la mateixa.

Microsoft 365 reuneix en una mateixa solució tot el potencial del núvol amb Office 365, la millor versió de sistema operatiu amb Windows 10 i la millor seguretat i control amb Enterprise Mobility + Security (EMS):

  • Permet a les empreses impulsar la seva creativitat i fomentar el treball en equip a través de les millors eines de col·laboració i comunicació incloses a l'Office 365.
  • Permet als usuaris treballar amb seguretat, simplicitat, flexibilitat i mobilitat.
  • Ajuda a garantir el compliment normatiu.
  • Ofereix eines que protegeixen tant als treballadors com a la propietat intel·lectual de l'empresa davant d'un entorn amb amenaces cada vegada més complexes.
  • Ofereix Intel·ligència artificial juntament amb tecnologies com el Business Intelligence o Machine Learning integrats en els productes.

Nous objectius per a la teva empresa

Ara ja sabem que impulsar la productivitat dels empleats ja no és l'únic objectiu que ha de perseguir la teva empresa, també ho és la creativitat, la col·laboració i la flexibilitat en el treball, garantint sempre un entorn segur i complint amb les normatives legals. Així mateix, aquesta nova manera de treballar no té res a veure com una cosa futur, sinó com una necessitat immediata per continuar sent competitius.

Aquest article és la introducció a la resta de posts que componen la nostra newsletter de maig en què coneixeràs les edicions de Microsoft 365 segons la grandària de la teva empresa i també un petit resum del nostre esdeveniment en el qual podràs comprovar que Softeng pot ser el teu company perfecte per ajudar-te a modernitzar teu lloc de treball amb seguretat.

Et convidem a que continuïs llegint la nostra newsletter   😊

 

<< tornar a l'bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Cognoms *
Càrrec *
Nº empleats *
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc