Cómo hacer un evento en directo en Microsoft Teams

Microsoft Teams és la bastida sobre el qual les empreses construïm la col·laboració entre els equips de treball. És l'àrea de treball unificat que integra tot el que necessitem per a la productivitat dels equips, des de reunions, xat, compartir arxius amb equips, mantenir sincronitzada la planificació dels nostres projectes o integrar les nostres aplicacions favorites, siguin d'Office o altres de tercers.

Cada pocs mesos Microsoft inclou millores en Teams que van fent encara més eficient la col·laboració entre equips. I aquest 2020, ple de canvis disruptius en la nostra forma de treballar, i per tant de col·laborar, ha accelerat la innovació i ha portat una onada de novetats a la plataforma.

No obstant això, de vegades les empreses no utilitzen tot el potencial de l'eina, bé per no saber del que és capaç o bé perquè, tot i sabent-ho, ningú els ha mostrat com es fa. I això provoca que, tot i disposar de l'llicenciament necessari, els equips es vegin obligats a buscar solucions parcials d'altres fabricants que genera friccions en la col·laboració i alenteix la productivitat.

És per això que des Softeng hem alliberat un dels nostres cursos, compost per tres vídeos inclosos al nostre portal de formació Minerva, on us mostrem una de les virtuts de Teams incorporades en aquests últims mesos: els esdeveniments en directe. Amb Live Events podem difondre contingut en vídeo i fer reunions en línia a les grans audiències que vulguem de la forma més senzilla i àgil possible.

Amb Minerva nostres clients aprenen a fer servir tota la tecnologia Microsoft ia treure tot el seu potencial mitjançant cursos i vídeos curts, píndoles informatives amb format senzill, visual i un enfocament 100% pràctic.

Aprofita ara, perquè el curs només estarà obert durant els propers 15 dies!

Vols saber més sobre el nostre portal de formació Minerva? Contacta amb nosaltres!

Sí, vull saber més

<< tornar a l'bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Cognoms *
Càrrec *
Nº empleats *
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc