4/10/2013 publicat per: Softeng

PortalBuilderRedesSociales.png Les xarxes socials són un dels millors aliats de les empreses ja que generen grans vincles amb els clients. Crear i compartir contingut de qualitat en elles, s'ha convertit en una tècnica imprescindible per fidelitzar els clients i augmentar la ràtio de visites a la web.

Per a això, Portal Builder t'ajuda amb una nova funcionalitat que et permet compartir els continguts de la teva web de forma automàtica i en les principals xarxes socials, sense necessitat d'haver d'anar a cada un dels portals.

A continuació et mostrem com fer-ho:

Des de la pantalla C ompartir en xarxes socials, a la qual s'accedeix des del botó compartir de la barra de menú de Edit in place, pots configurar Twitter, Facebook, Linkedin i Google Plus per compartir els teus continguts publicats.

CompartirRedesSociales.png

Tal com mostra la imatge anterior, la pantalla t'ofereix una previsualització de com es veurà la publicació a les xarxes que has configurat, oferint-te la possibilitat d'ajustar els textos, seleccionar les imatges i afegir un comentari personalitzat en cadascuna d'elles.

Amb la facilitat per compartir contingut de Portal Builder i una bona estratègia de Màrqueting Online, la teva empresa té l'èxit assegurat! Et convidem a que et llegeixis el nostre post sobre estratègies de màrqueting en línia

<< tornar a l'bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Cognoms *
Càrrec *
Nº empleats *
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc