28/4/2020 publicat per: Softeng

Ciberseguridad inteligente

La nova era digital unida a la realitat actual motivada pel COVID-19 està transformant a les empreses de manera accelerada comportant riscos considerables de seguretat que cal atendre. En efecte, les fronteres de seguretat es difuminen i la inversió requerida per garantir la seguretat a les nostres identitats digitals, dispositius i fuga de dades, augmenta. Per això, cal articular mecanismes de seguretat que permetin detectar, analitzar i eliminar les amenaces a les nostres empreses, així com plans d'actuació que estableixin amb claredat què fer davant d'una bretxa de seguretat.

IDC Espanya, el principal proveïdor global d'intel·ligència de mercat, ha elaborat un informe que et presentem avui i que tracta de l'impacte de la transformació digital a la seguretat. Aquesta transformació, requereix un nou nivell de seguretat en el qual la Intel·ligència artificial i el núvol juguen un paper fonamental a l'permetre habilitar la "confiança digital", vista com la percebuda pels nostres clients, proveïdors i empleats sobre la protecció de les seves dades i privacitat .

A més, IDC analitza a la fi de l'informe els avantatges estratègics de la plataforma de ciberseguretat de Microsoft, per què hauria de considerar-se a Softeng com a partner de ciberseguretat intel·ligent i com exactament la simplifica per posar-la a l'abast de totes les empreses.

Descarrega l'informe aquí!

<< tornar a l'bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Cognoms *
Càrrec *
Nº empleats *
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc