16/12/2015 publicat per: Softeng

 

La nueva versión empresarial de Office 365, E5

Ja està disponible l'Office 365 Enterprise E5, el nou pla d'Office 365 que ofereix un conjunt de potents capacitats amb les que Microsoft s'ha proposat afavorir la modernització de les empreses oferint-los el pla de productivitat i comunicacions més complet i segur de tota la família de plans d'Office 365.

Office 365 Enterprise E5 reuneix el paquet complet de serveis d'Office 365 juntament amb noves i potents funcionalitats, combinades amb les aplicacions d'Office 2016 acabat d'llançades i que fan que la col·laboració entre els usuaris sigui més fàcil que mai.

Les principals novetats es poden agrupar en 3 pilars:

  • Completa solució integrada per a videoconferències amb Skype empresarial
  • Eines d'anàlisi i visualització de dades amb Business Intelligence
  • seguretat avançada

A continuació entrem en detall en cadascuna de les novetats:

 

Solució de videoconferència completa amb les noves capacitats de Skype empresarial

La plataforma de comunicacions de l'Office 365 arriba a una nova dimensió oferint una única plataforma de comunicacions i col·laboració amb una experiència senzilla per a l'usuari, incorporant: la possibilitat de realitzar esdeveniments Online de fins a 10 mil assistents (Skype meeting broadcast), Conferències RTC i Centraleta en el núvol (Cloud PBX).

 

Características del nuevo plan de Office 365, E5 Skype Meeting Broadcast
Aquest nou servei permet realitzar una reunió a través d'internet per a un màxim de 10.000 assistents que poden unir-se des de qualsevol lloc i des de qualsevol dispositiu, i interactuar en la reunió.

 

Características del nuevo plan de Office 365, E5 conferències RTC
Aquesta nova funcionalitat permet als usuaris convidats a una reunió unir-se a aquestes amb un telèfon fix o mòbil a través de l'accés telefònic tradicional i sense necessitat de disposar d'accés a internet.

 

Características del nuevo plan de Office 365, E5 Centraleta en el núvol
Aquest servei ens permet gestionar les trucades (rebre i enviar trucades, desviar, Bústia de veu) a través de skype empresarial. De moment a Espanya les funcionalitats d'aquest nou servei són les bàsiques, els serveis de trucada en espera o música no estan disponibles.

Els plans de trucada se segueixen contractant amb el nostre proveïdor habitual, en l'actualitat als Estats Units Microsoft està oferint també els plans de trucada però per a la resta del món encara no hi ha dates de disponibilitat.

 

Eines d'anàlisi: Business Intelligence

Aquestes noves capacitats atorguen a les empreses la capacitat d'utilitzar la informació disponible a la companyia d'una forma senzilla per a l'usuari mitjançant informes més interactius, simples i atractius gràcies a Power BI Pro i Delve Analytics.

Power BI PRO
Power BI és l'eina de Business Intelligence de Microsoft que permet la creació i visualització d'informes avançats i quadres de comandament des de diferents orígens de dades. La versió PRO inclosa en aquest pla ens permet publicar una innombrable quantitat de models de dades i integrar informació de fonts heterogènies. Aquesta versió augmenta el límit de capacitat de dades a 10 GB (la versió gratuïta és d'1 Gb), ofereix major potència en l'actualització de dades (fins a 1 milió de files per hora) i permet l'ús d'eines de col·laboració de l'Office 365 amb les que podràs compartir quadres de comandament i informes personalitzats amb grups d'usuaris.

La nueva versión empresarial de Office 365, E5

Amb Power BI Pro els usuaris tenen la capacitat i la independència de poder explotar d'una manera molt rica i potent la informació de l'empresa a través de consultes en llenguatge natural i sense necessitat de tenir coneixements tècnics o estadístics, fent més fàcil identificar riscos i trobar noves oportunitats de negoci que afavoreixin el creixement de l'empresa.

 

Delve Organizational Analytics

Delve és el cercador intel·ligent inclòs en els actuals plans empresarials de l'Office 365, que ofereix als empleats de la companyia la informació que necessiten d'una forma molt senzilla, mostrant a través de mapes de treball la informació que hem compartit amb altres companys o què documents hem publicat. Ara amb Delve Analytics, inclòs en el nou pla, el servei fa un pas més enllà ajudant-nos a entendre com gestionem el nostre propi temps, oferint un servei d'anàlisi en temps real de les teves interaccions o les del teu equip (quantes hores de la setmana has estat en reunions, quant temps has dedicat al correu electrònic ......) que ajuda a les empreses a entendre millor el funcionament del seu negoci i millora la forma en què els treballadors interactuen entre si.

La nueva versión empresarial de Office 365, E5

Delve analytics, a través d'un nou Dashboard, mostra gràfics que recullen dades del Calendari, Correu electrònic, les comunicacions de Skype i l'activitat amb els equips de Yammer.

 

seguretat avançada

A Microsoft la seguretat i privacitat de les dades dels clients és una màxima i per això amb aquests nous serveis la companyia ofereix encara més control sobre la seguretat de les dades amb més intimitat, transparència i millors controls per a l'usuari gràcies a: Customer Lockbox , Avanced Threat Protection i Equivio Analytics for eDiscovery

Customer Lockbox
Amb aquesta nova capacitat de seguretat la companyia ofereix una garantia addicional als clients de l'Office 365 pel que fa a la protecció de dades atorgant als clients un control absolut de les seves dades.

Amb Customer Lockbox el client controla explícitament tots els accessos a les seves dades, seran ells mateixos els que tindran en la seva mà la possibilitat d'autoritzar o denegar, mitjançant la consola d'administració de l'Office 365, l'accés a enginyers de Microsoft quan aquests, per motius puntuals, necessitin accedir al contingut dels clients per a l'assistència o resolució d'incidències.

 

La nueva versión empresarial de Office 365, E5

Des de la consola d'administració de l'Office 365 totes les activitats de control d'accés quedaran registrades i podran ser supervisades.

 

Advanced threat protection
La protecció contra amenaces avançades de l'Exchange Online (ATP) és un servei de filtrat de correu basat en el núvol que ajuda a protegir la teva empresa contra qualsevol nou tipus d'atac sofisticat. Inclou capacitats de protecció contra malware i virus així com protecció contra URL malicioses en temps real. Així mateix, l'ATP disposa d'informes i capacitats de seguiment avançades de URL que proporcionen als administradors de TI una perspectiva sobre el tipus d'atacs que està rebent l'organització.

La nueva versión empresarial de Office 365, E5

 

Equivio Analytics per eDiscovery
eDiscovery és el servei d'exhibició de documents electrònics de l'Office 365 amb el qual les empreses poden identificar, retenir i exportar el contingut que es troba a l'Office 365 amb vista a una investigació interna de l'empresa o una sol·licitud legal. El nou pla inclou Equivio Analytics per eDiscovery, una solució que incorpora Machine learning i anàlisi de text que ajuda a reduir els riscos inherents a l'hora de gestionar grans quantitats de dades per a e-Discovery. La solució aprèn de la manera en què els usuaris busquen la informació per mostrar la informació més rellevant.

Características del nuevo plan de Office 365, E5

Aquest nou pla complementa l'oferta de productivitat que Microsoft ofereix amb el seu plans d'Office 365 actuals, el pla E1, E3 i l'E4 aportant un nou valor empresarial a l'Office 365. Els plans poden ser combinats entre si de manera que cada usuari de la empresa tingui un pla adaptat al seu ús de l'Office 365.

Sens dubte, un cop més, Microsoft ens demostra que treballa dur evolucionant i millorant constantment Office 365 amb l'objectiu d'oferir a les empreses la millor experiència en productivitat :)

 

Vols saber més sobre Office 365?

 

Sí, vull saber més

 

 

 

<< tornar a l'bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Cognoms *
Càrrec *
Nº empleats *
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc