26/5/2019 publicat per: Softeng

Cambio inminente a Teams

A mitjans del 2017 Microsoft va anunciar la fusió entre Skype Empresarial i Microsoft Teams amb l'objectiu de convertir gradualment a Teams en el client principal per a les "Comunicacions Intel·ligents" en Microsoft 365. Amb aquesta nova visió, la companyia pretén oferir una única eina que permeti completar tasques de comunicació de forma més efectiva, amb el mínim canvi de context, permetent als seus usuaris participar en reunions més productives i organitzant molt millor la comunicació diària.

Com a resultat d'aquest procés de fusió, Microsoft va començar la transició a Teams descontinuando el pla 1 de Skype Empresarial l'any passat i anunciant la discontinuïtat del Pla 2, que deixarà d'estar disponible a la venda el proper 1 de juliol. Per la qual cosa, els clients que comptin amb aquesta subscripció, un cop arribi la data de renovació d'aquesta, hauran d'adquirir un pla compatible amb Microsoft Teams. És important tenir en compte que en breu Microsoft anunciarà que ha arribat el moment de la transició final a Teams i les empreses que no hagin fet el canvi ja tindran poc marge de maniobra.

Amb Microsoft Teams la teva empresa aconsegueix una col·laboració més integral, eficaç i segura.

Microsoft Teams ha anat evolucionant significativament durant els seus dos anys de vida, tant en noves capacitats que aprofiten la Intel·ligència Artificial, com en l'ús per part dels seus clients (Avui dia el fan servir més de 500.000 empreses), convertint-la en l'eina central de les comunicacions intel·ligents a l'Office 365, així com un perfecte espai de treball en equip que uneix grans serveis col·laboratius de la plataforma com SharePoint Online, Planner, Stream, Forms, Power BI, etc ...

Si vols conèixer una mica més Microsoft Teams et convidem a que facis clic AQUÍ

Si la teva empresa encara no ho ha fet, t'animem a que et moguis més aviat possible a Microsoft Teams i comencis a beneficiar-te de tots els seus avantatges!

Vols saber com podem ajudar-te?

Si vols saber com podem ajudar-te a migrar a Microsoft Teams contacta amb nosaltres.

Sí, vull saber més

<< tornar a l'bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Cognoms *
Càrrec *
Nº empleats *
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc