18/2/2015 publicat per: Softeng

Extiende tu red con Microsoft Azure En l'actualitat, les empreses necessiten solucions que els permetin adaptar-se i reaccionar ràpidament als canvis del mercat. Comptar amb una infraestructura d'IT flexible que s'adapti al ritme de la teva empresa és la clau i Azure pot ser una solució molt adequada.

No obstant, la majoria de les empreses no presenten un escenari en què un canvi total de la seva infraestructura al núvol sigui el més adequat pel que Azure t'ofereix les solucions híbrides. Amb elles pots combinar teva infraestructura local amb nous servidors i emmagatzematge en el núvol, permetent estendre la teva centre de dades local quan ho necessitis i sense complexitat.

Solucions híbrides: Alta disponibilitat i estalvi de costos

Els entorns híbrids et concedeixen el millor dels dos mons oferint-te un mecanisme segur, fiable, ràpid i amb baix cost.

Amb aquestes solucions podràs:

  • Obtenir escalabilitat, ja que pots estendre la teva centre de dades (moure o crear nous servidors) segons les teves necessitats.
  • Oferir un millor servei gràcies a l'alta disponibilitat de les teves dades.
  • Estalviar en costos de maquinari i energia.
  • Estalviar costos en solucions de còpies de seguretat.
  • Establir plans de contingència per a les teves dades locals.
  • Alliberar espai en els teus recursos locals per mantenir la informació que no vulguis pujar al núvol.
  • Treballar amb aplicacions híbrides allotjades en Azure i que es connecten a dades o serveis que tens en local.
  • Reduir els temps de desplegament gràcies a la gestió simplificada d'Azure

Com connectar la teva xarxa local al núvol?

Connexió segura vpn site-to-site
Azure et permet connectar la teva xarxa local al núvol a través d'un enllaç vpn entre la teva empresa i Microsoft Azure. D'aquesta manera, els recursos de la teva xarxa local i els ubicats en el núvol es comuniquen directament i de forma transparent, convertint-se en una extensió de la teva xarxa.

Hi ha dos tipus de connexió, l'estàtica que et permet connectar la teva seu a Azure i la connexió dinàmica que t'ofereix la possibilitat de connectar diverses seus a Azure.

Extiende tu red con Microsoft Azure

Connexió privada amb ExpressRoute
Aquesta connexió permet a les empreses connectar els seus centres de dades directament a Azure sense necessitat d'usar una connexió pública d'internet. Fins juny d'aquest any el servei addicional de ExpressRoute és gratuït.

Com t'ajuda Softeng?
En Softeng t'oferim una estratègia integral cloud personalitzada segons les teves necessitats i t'ajudem a gestionar i connectar de manera segura la xarxa corporativa de la teva organització amb els servidors que decideixis tenir en el núvol.

Així mateix, com a especialistes en el núvol de Microsoft, tant a l'Office 365 com a Azure t'oferim solucions personalitzades que t'ajudaran a protegir les teves dades, servidors, serveis i aplicacions crítiques.

Vols saber més? Contacta amb nosaltres!

Sí, vull saber més!


<< tornar a l'bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Cognoms *
Càrrec *
Nº empleats *
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc