24/7/2013 publicat per: Softeng

072413_1258_5Razonespor1.png SharePoint 2013, la nova versió de la plataforma de col · laboració de Microsoft, incorpora interessants funcionalitats i noves maneres de compartir i treballar amb altres persones, ajudant-te a millorar la productivitat de la teva organització.

En aquest post destaquem els 5 motius pel que triar SharePoint 2013 és una decisió que reporta grans beneficis a les empreses.

1 - Millora la col · laboració dels teus empleats
SharePoint 2013 s'ha optimitzat pensant en la manera de treballar dels usuaris, oferint una aparença senzilla i coherent de la informació, la col · laboració i el processament, en una plataforma que s'ajusta a les necessitats de la teva empresa. A més, amb les noves funcionalitats podràs compartir documents amb els teus proveïdors i clients.

2 - El coneixement, ... a disposició de totes les persones
La nova versió de la plataforma de col · laboració introdueix el concepte de Comunitat, un espai on les persones de la teva empresa podran debatre i col · laborar socialment a través de murs de microbloging (a l'estil de Facebook) i amb algunes característiques addicionals com ara la gestió de la reputació de persones.

Tal com us hem parlat en anteriors post, l'adquisició de Yammer, la xarxa social empresarial de Microsoft, també reforça les capacitats socials de la plataforma.

3 - Gestiona millor els projectes del teu equip
Les noves capacitats de SharePoint faciliten l'organització del treball a través de visites unificades de calendaris, terminis de projectes i llistes de tasques; fàcils de gestionar i administrar per tot l'equip. A més, la plataforma t'ofereix la possibilitat de sincronitzar les tasques amb Microsoft Project i Outlook.

4 - Troba ràpidament el que cerques
SharePoint 2013 inclou la potència de Fast Search Server en la seva plataforma de recerca, obtenint d'aquesta manera resultats ràpids. Així mateix ofereix una experiència de recerca personalitzada amb la qual pots ajustar i obtenir resultats més precisos i rellevants.

5-Productivitat màxima per treballar amb arxius
La integració dels serveis en el núvol Skydrive a nivell professional amb SharePoint, fan que sigui molt fàcil compartir documents a través de tots els dispositius. Amb la funcionalitat Drag & drop pots guardar, sincronitzar, compartir i col · laborar d'una manera tan simple com arrossegar i deixar anar.

Així mateix, Skydrive pro et permet treballar amb arxius en situacions en què no disposis de connexió internet.

Consulta tots els beneficis que SharePoint pot aportar a la teva empresa

<< tornar a l'bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Cognoms *
Càrrec *
Nº empleats *
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc