10/12/2014 publicat per: Softeng
5 cosas a tener en cuenta para apostar por un partner de Office 365 y Azure

La part més fàcil a l'hora de donar el salt al núvol és la de decidir-se pel cloud de Microsoft.

En efecte, Office 365 i Azure acumulen tant valor i avantatges que Microsoft ens ho posa molt fàcil. No obstant això, pel fet que aquestes plataformes estan en constant evolució, elegir el millor partner per ajudar-te a fer el salt al núvol amb èxit d'entre tots els partners de Microsoft, és una tasca capital.


Per ajudar-te en el procés de selecció et anem a enumerar 3 punts essencials que has de tenir en compte a l'hora de triar al teu Partner de Microsoft especialista en el núvol:

1- Capacitat

Una migració a l'Office 365 requereix d'un bon pla d'avaluació que de no tenir-lo, pot causar retards i errors que impactin negativament en l'activitat de la teva empresa. Tasques com la migració d'usuaris, bústies de correu, arxivat .... requereixen de plans d'avaluació previs i d'una correcta gestió del projecte, de manera que has de desconfiar de solucions ràpides i amb un cost inverosím 5 cosas a tener en cuenta para apostar por un partner de Office 365 y Azure il.

La clau està en què el Partner comprengui les necessitats de la teva empresa per oferir-te la solució correcta.


2- Experiència

Tots els partners de Microsoft tenen el mateix objectiu, assegurar a la teva empresa un pas al núvol encertat, però el que les diferencia és haver-se enfrontat a pràcticament qualsevol situació (des de migracions des de Google, Lotus notes o servidors de correu Linux passant per tota mena d'escenaris i problemàtiques), proporcionant així molt més valor al client.

D'altra banda, és molt important que el partner tingui la certificació Gold Cloud Productivity, ja que és el màxim reconeixement que atorga Microsoft, certificant no només la capacitat sinó també l'experiència en desplegaments d'Office 365 per a la mitjana i gran empresa.

Qualsevol empresa pot parlar de les seves virtuts i el seu coneixement sense cap control pel que és important que puguis contrastar l'experiència del partner per prendre una bona elecció. Verificar els casos d'èxit, referències i opinions de clients és clau per decidir a qui confiar el servei.

3-Acompanyament

Un altre dels aspectes que diferencien un bon partner és el tracte i el suport que ofereix als seus clients tant en el procés de implementació com en la fase d'adopció.

És per tant molt important que un cop realitzada la implantació, el Partner t'acompanyi mantenint una consistent comunicació, proporcionant formació i suport en el moment en què ho necessitis.

Com pot ajudar-te Softeng amb Office 365 i Azure?

Softeng analitza i traça amb els seus clients l'estratègia més adequada per pujar al núvol, per etapes, sense mals de cap, amb seguretat i començant a tenir beneficis des del primer moment.

Addicionalment, Softeng és una de les empreses espanyoles que més solucions d'Office 365 i Azure ha desplegat i un dels primers partners de Microsoft a aconseguir la competència Gold Cloud de Microsoft, avalada pels clients de mitjana i gran empresa en què Softeng ha implantat amb èxit Office 365 ia les certificacions oficials aconseguides pels nostres enginyers especialistes en solucions en el núvol de Microsoft. Tot això ens permet oferir un servei de total garantia.

Vols conèixer com les solucions en el núvol de Softeng amb Office 365 i Azure poden ajudar-te?


Sí, vull saber més  << tornar a l'bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Cognoms *
Càrrec *
Nº empleats *
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc