27/4/2020
Webinar de seguretat: Com protegir les nostres empreses en la nova era de l'teletreball

Webinar sobre cómo trabajar desde casa de manera segura

El proper dimecres 13 de maig vam organitzar un webinar de seguretat en el qual mostrarem, a través de donem en directe, els passos imprescindibles per habilitar la seguretat en el teletreball

La situació generada per la COVID-19 ha provocat que moltes empreses hagin hagut d'optar per la modalitat de teletreball d'una manera urgent i precipitada, amb dificultats diverses segons el seu tipus d'activitat i grau de maduresa digital.

No obstant això, les organitzacions que han pogut fer aquest canvi brusc cap al teletreball, ho han fet generalment sense estar d'el tot preparades, amb lògiques presses, obviant aspectes clau de seguretat i sense les garanties necessàries, situació que està sent aprofitada pels ciberdelinqüents amb èxit. Per tot l'anterior, transcorregudes ja diverses setmanes de teletreball i adaptació, la seguretat s'ha convertit per a les empreses en el pròxim tema a resoldre.

Amb l'objectiu d'ajudar en aquest pas clau, hem preparat un webinar de donem en directe en què us comentarem els atacs més comuns que estan patint les empreses en aquest escenari concret de teletreball (la majoria sense saber-ho) i com hem de protegir-nos per evitar- .

Seguint la línia dels nostres esdeveniments presencials, el webinar no serà tècnic, pel que està dirigit tant a personal IT com a responsables de la vostra organització, ja que a part de veure donem comprensibles, podran descobrir com conèixer els riscos als quals s'enfronta el seu organització, el seu nivell de defensa, si s'està sent atacat i si pogués haver ja algú "dins" sense saber-ho.

Quan i com?

Webinar sobre cómo trabajar desde casa de manera segura El webinar serà el proper dimecres 13 de maig a les 12: 00h i s'efectuarà mitjançant LiveEvents de Teams, sense necessitat de descarregar l'aplicació, és suficient amb el navegador web.

La durada serà d'una hora més el temps necessari per a resoldre els dubtes dels assistents.

L'agenda de l'seminari web és:

  • Els passos imprescindibles per habilitar la seguretat en el teletreball.
  • Demo 1: Treballar des de casa mitjançant equips corporatius segurs. SÍ és possible.
  • Demo 2: Com treballar amb seguretat, des de casa, mitjançant equips personals. SÍ és possible.
  • Com conèixer el nivell de risc d'incident de seguretat a la nostra empresa, en temps real.
  • Torn de preguntes

No perdis aquesta gran oportunitat!

Registra't AQUÍ


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal