10/1/2016
2015 un any ple d'èxits per Softeng
Un año repleto de éxitos

Aquest passat 2015 ha estat un gran any per Softeng, un any ple d'èxits que ens omplen de satisfacció i que ens consoliden com a especialistes i líders en solucions en el núvol.

Comencem l'any aconseguint el màxim reconeixement de Microsoft com a especialistes en Office 365, seguit en pocs mesos del màxim reconeixement en Azure i el vam acabar convertits en el primer partner espanyol de Microsoft i un dels pocs al món en obtenir el màxim nivell en les competències Cloud de la companyia.

A més de les certificacions oficials aconseguides pels nostres enginyers, volem destacar el gran nombre de projectes cloud que ens han confiat els nostres clients; en aquest any hem tingut un augment del 327% en nombre de projectes i un 73,2% en volum de facturació de projectes cloud.

Finalment destaquem les 18 competències tecnològiques acreditades que hem aconseguit, 17 d'elles de nivell Gold, que és el màxim que atorga Microsoft i que ens posicionen en els primers llocs del rànquing de partners de la companyia.

Estem molt orgullosos d'haver-nos convertit en un soci de referència de Microsoft en solucions en el núvol i d'estar situats a les primeres posicions del rànquing de la xarxa de socis de la companyia. Per tot això, volem agrair als nostres clients la confiança que han dipositat en nosaltres i als nostres enginyers per l'esforç que realitzen dia a dia per reforçar el segell de qualitat i l'excel·lència de les nostres solucions.

 


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal