9/7/2018
Softeng un any més en la conferència mundial de partners de Microsoft

Softeng un año más en la conferencia mundial de partners de Microsoft

El proper 15 de juliol tindrà lloc la conferència mundial de partners de Microsoft (WPC) que enguany se celebra a Las Vegas i en la qual Carlos Colell, CEO de Softeng, de nou hi participarà.

El WPC és l'esdeveniment més important per a la comunitat de partners de Microsoft en el qual els principals líders i alts directius de la companyia de les àrees Cloud tant de Microsoft 365 com de Azure, donaran a conèixer les principals novetats, plans estratègics i visió de futur per al nou any.

L'esdeveniment està centrat aquest any en com accelerar la transformació digital aprofitant el poder de la intel·ligència artificial (AI), integrada en els productes i serveis de Microsoft i els beneficis de la combinació d'aquesta amb les dades (Data & AI). Així mateix, en la conferència es parlarà sobre les novetats en Azure i Modern Workplace.

La conferència és una ocasió única per intercanviar idees i coneixements amb partners provinents de més de 150 països, així com per establir i enfortir la relació amb els especialistes de Microsoft i responsables de cada àrea d'interès. A més els assistents, tenen la possibilitat de desenvolupar les seves habilitats participant en sessions i xerrades clau impartides pels experts de Microsoft.

Microsoft Inspire 2017
Softeng un año más en la conferencia mundial de partners de Microsoft La passada edició celebrada a Washington DC, va reunir més de 17.000 partners i es va centrar en seguretat, privacitat i compliment del GDPR, a més de la presentació oficial de la nova suite Microsoft 365. En ella, Softeng, representada pel nostre CEO, va tenir l'honor de participar com a finalista al premi al millor partner de l'any 2017 .

 

 

   
 

Pilar López, presidenta de Microsoft al costat del nostre CEO, Carlos Colell

Durant aquests 5 dies la conferència ens deixarà més d'un titular interessant que us anirem explicant en les nostres xarxes socials i en acabar publicarem un post amb el resum de la conferència.

Segueix-nos i no et perdis!


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal