4/1/2017
Softeng va tancar un 2016 ple d'èxits en el núvol

Softeng cierra un 2016 lleno de éxitos en la nube Aquest 2016 ha estat un any molt intens i gratificant per Softeng, els nostres famosos casos d'èxit amb importants empreses de tot el territori nacional, l'èxit cada vegada més gran dels nostres esdeveniments cloud i el premi per part de Microsoft al millor partner Cloud de l'any ens consoliden en aquest 2016 com el partner de referència en Solucions en el núvol de Microsoft.

 

Un any de reptes
Softeng cierra un 2016 lleno de éxitos en la nube Comencem l'any guanyant-nos la confiança d'importants empreses i enfrontant a projectes cloud de gran envergadura tant d'Azure com d'Office 365 en els quals hem pogut demostrar el millor de nosaltres mateixos com a professionals. Un esforç que hem vist recompensat en la satisfacció i confiança de clients de la talla de Media Markt, Fiatc, Atmira, Cuétara, Volotea, Grefusa, Venca i molts més que han confiat en Softeng com el seu partner en el núvol de Microsoft.

En un dels nostres projectes destacats per FIATC vam tenir l'oportunitat de publicar el cas d'èxit en què el seu director IT va exposar la seva satisfacció sobre l'experiència de treballar amb Softeng i els motius pels quals vam ser elegits.

 

Els nostres esdeveniments, punt de trobada de professionals
Softeng cierra un 2016 lleno de éxitos en la nube Des de fa diversos anys vam celebrar esdeveniments sobre solucions en el núvol de Microsoft tant a Barcelona com a Madrid. Esdeveniments que van dirigits a decisors de negoci que a més de poder assistir a interessants xerrades, tenen l'oportunitat de fer networking amb la resta de convidats, així com intercanviar dubtes i experiència amb especialistes tant de Microsoft com de Softeng.

Després de 10 exitoses edicions amb grans valoracions en les enquestes i a només un mes de celebrar una nova edició , ens enorgulleix dir que els nostres esdeveniments s'han convertit en referent nacional i una cita indispensable per estar al dia de les solucions en el núvol de Microsoft.

 

Punt final d'or
Per tancar un any de grans èxits, l'octubre passat Microsoft ens va atorgar el premi al millor partner de l'any Cloud Excellence, un importantíssim premi amb el qual la companyia de Redmond reconeix Softeng com el millor partner Cloud per la seva especialització, experiència i excel·lència dels seus serveis i projectes en el núvol amb Office 365 i Azure.

El lliurament del premi va tenir lloc durant el Microsoft Summit, un esdeveniment anual en el qual es donen cita les principals empreses, partners i experts en tecnologia de Microsoft a Espanya per analitzar les claus de la transformació digital.

Softeng cierra un 2016 lleno de éxitos en la nube

Aquests grans fites ratifiquen l'exitós creixement de Softeng, consolidant el nostre posicionament preferent en el núvol. Tanquem aquest 2016 amb resultats històrics i preparats per continuar impulsant aquest 2017.

GRÀCIES! als nostres clients per la confiança que han dipositat en nosaltres, a Microsoft per reconèixer la nostra professionalitat i al nostre equip per l'esforç que realitzen dia a dia per a reforçar el segell de qualitat i l'excel·lència de les nostres solucions.

Us desitgem un 2017 ple d'èxits!


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Després de sondejar a diversos partners ens vam decidir per Softeng; ells amb el seu coneixement ens estan ajudant a implantar i entendre Office 365 i canviarà la nostra cultura digital.

Jo RDI de Martín | Director Àrea TIC FIATC

Ens vam decidir per O365 de la mà de Softeng per les seves bones referències. Ha estat un procés ràpid i sense complicacions i amb tota probabilitat seguirem comptant amb Softeng en futurs projectes.

Miguel Angel Hernández | Director IT ZEPPELIN

La professionalitat i coneixements dels enginyers de Softeng així com el seu tracte cordial han propiciat que l'adopció a Exchange línia hagi resultat molt ràpida i sense problemes.

Felix Roda | Director IT ESTABLIMENTS MIRÓ

Estem molt satisfets amb els nombrosos avantatges que Office 365 ofereix a la nostra empresa i amb el treball realitzat per l'equip de professionals de Softeng, ha estat una migració ràpida i sense complicacions.

Santi Verdaguer | Director IT PROQUIMIA

Softeng ens ha demostrat confiança, i presentant-nos solucions que garanteixen al 100% la seguretat i privacitat de la nostra informació.

Ferran Fernandez | Director IT GRUP PERALADA

Buscàvem a un partner amb l'experiència necessària per assessorar-nos i abordar un projecte global amb la màxima garantia d'èxit i en SOFTENG ho hem trobat.

Javier Martínez | Director IT JJUAN

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

Softeng ens va ajudar a fer una transició suau al núvol sense problemes rellevants i resolent amb eficiència els reptes que es van plantejar, sentint-nos en tot moment ben acompanyats. Continuem treballant amb ells en nous projectes amb total satisfacció.

Jorge Riaza | Director IT Aritex

Apostem per això i va ser tot un encert per els nombrosos avantatges que Azure ens ofereix pel que fa a estalvi de costos, flexibilitat i rendiment.

Antoni Torrejón | Director IT COIB

Amb l'ajuda de Softeng i els seus enginyers vam poder dur a terme el projecte de l'Office 365 dins dels terminis establerts, de manera fluida i molt satisfactòria.

Victor Medrano | IT EUROPEAN UNIVERSITY

La posada en escena, genial! Com planificadors sou del millor que he tractat. La nostra visió global del projecte de l'Office 365, molta experiència, tracte molt agradable i sobretot, molt professional! "

Jesús López | Director IT Montana Colors

La professionalitat de Softeng tant en el seu assessorament com en la implantació de les plataformes han fet que l'adaptació a l'Office 365 hagi resultat tot un èxit.

Antoni Lucea | Responsable sistemes MACBA

Softeng ha demostrat un profund coneixement de les solucions cloud de Microsoft i un altíssim grau de professionalitat, disponibilitat i implicació. Estem realment satisfets amb els resultats obtinguts i comptarem amb ells per a futures ocasions.

Javier Gimeno | Rble. IT ALAVA ENGINYERS

Softeng ens va proposar apostar pel núvol i Office 365 ...... El projecte va ser un èxit i Softeng ens va demostrar amb la seva implicació i el coneixement sobre la plataforma Microsoft que és el partner que necessitàvem.

Xavier Carbó | Director IT PECOMARK

Vam optar per Softeng, per l'experiència que tenien en implantacions amb altres clients. Va resultar ser una implantació bastant ràpida i sense problemes.

Samuel Lacarta | Director IT VUELING

Gràcies a la implicació i la bona predisposició de Softeng hem aconseguit abordar amb èxit el projecte obtenint sempre una resposta ràpida tant dels seus enginyers com de la resta de l'equip.

Sergi Ruiz | Rble. Infraestructures IMC TOYS

Amb l'ajuda de Softeng, hem realitzat una migració ràpida i sense inconvenients, acompanyats en tot moment per un gran equip de professionals. Estem molt satisfets amb Softeng i esperem comptar amb ells per a futurs projectes.

Carmen Esclapés | Rble. IT REIG JOFRE

La resposta de Softeng ha estat sempre rapidíssima, organitzada, encertada, adequada a les nostres necessitats ... una cosa que voldria agrair en gran mesura a tot el seu equip.

Glòria Carrer | Director IT EBRO FOODS

Hem treballat amb Softeng donades les bones referències que vam tenir per part del propi Microsoft. Comptarem amb ells per a futurs projectes per la seva professionalitat i implicació.

Xavier Venteo | Director IT INFOJOBS

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal