19/10/2016
Microsoft premia Softeng amb el guardó "Partner de l'Any Cloud Excellence"

Softeng recibe el premio de Partner del año Cloud Excellence de Microsoft És per a nosaltres un immens orgull i un gran honor anunciar que Microsoft ha guardonat a Softeng amb el premi Partner de l'any Cloud Excellence !!

Amb aquest importantíssim premi, la companyia de Redmond reconeix Softeng com el millor partner Cloud per la seva especialització, experiència i excel·lència dels seus serveis i projectes en el núvol amb Office 365 i Azure.

La cerimònia de lliurament va tenir lloc el passat 5 d'octubre a Madrid durant el Microsoft Summit, un esdeveniment anual en el qual es donen cita les principals empreses, partners i experts en tecnologia Microsoft a Espanya per analitzar les claus de la transformació Digital.

 

El moment més esperat ...
Softeng recibe el premio de Partner del año Cloud Excellence de Microsoft Després de la Keynote d'obertura de Pilar López, presidenta de Microsoft a Espanya, que ha destacat que Azure és el principal habilitador de projectes de Transformació Digital, es va donar pas a la cerimònia dels Partners Awards, uns premis amb què Microsoft ha reconegut en primer lloc la bona tasca de diversos partners a les categories "Productivitat", "Cloud Intel·ligent", "Informàtica personal" i "Llicenciament".

I per fi va arribar el moment més esperat! Els premis al millor partner de l'any, en el qual Microsoft fa lliurament del guardó a Softeng com a Millor partner de l'any Cloud Excellence per, segons paraules textuals de Microsoft, "estar alineats amb l'estratègia de la companyia, pel focus en la transformació cloud de totes les seves operacions amb clients i pels nombrosos i importants projectes tancats de forma molt satisfactòria amb clients complexos. "

Softeng recibe el premio de Partner del año Cloud Excellence de Microsoft

Softeng recibe el premio de Partner del año Cloud Excellence de Microsoft

En paraules de Carlos Colell, CEO de Softeng, "Ha estat un dia emocionant rebent el premi de Microsoft a Softeng com a Partner de l'any Cloud !! Vull donar les gràcies a tots i cadascuna de les persones que formen part d'aquest gran equip que formem en Softeng, als nostres clients per haver apostat per nosaltres ia Microsoft per haver cregut sempre en la nostra empresa i haver valorat els nostres èxits i l'espectacular treball realitzat fins a la data. De veritat, gràcies a tots !!! "

Softeng recibe el premio de Partner del año Cloud Excellence de Microsoft

Aquest premi reconeix la nostra àmplia experiència i consolida la nostra posició de lideratge com a especialistes a transformar digitalment a les empreses utilitzant el núvol de Microsoft mitjançant Office 365 i Azure, motivant-nos més que mai per continuar oferint l'excel·lència en els nostres serveis i solucions.

Volem agrair la consecució d'aquest premi a tot el nostre equip, clients ia Microsoft. A tots ells GRÀCIES!  


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal