9/4/2015
Softeng presenta el cas d'èxit de la web de Gran Hermano
Softeng y Zepellin presentan la web de Gran Hermano en las oficinas de Microsoft

El passat 12 de març a les oficines de Microsoft a Madrid, el nostre CEO Carlos Colell al costat de diversos directius de Microsoft van oferir un esmorzar tecnològic per a responsables de TI de grans empreses en el qual van explicar en detall com Azure i Softeng han donat impuls a la web del programa televisiu Gran Hermano Vip.

Durant l'esmorzar, que va ser retransmès per streaming per invitació a un gran nombre d'empreses espanyoles, els assistents van tenir l'oportunitat de conèixer en primera persona els detalls de l'èxit del projecte i com Azure ha augmentat les funcionalitats del web de Gran Hermano Vip, alhora que ha reduït al màxim els costos de desenvolupament i infraestructura aportant potència i flexibilitat.

Cas d'èxit

La productora televisiva va triar Microsoft Azure per allotjar la pàgina web del seu programa Gran Hermano i el seu actual edició VIP. Per a això, ha apostat per Softeng com a partner de serveis en el núvol.

Prèviament, la companyia tenia externalitzat l'allotjament de la seva pàgina web de Gran Germà al Datacenter d'un proveïdor d'Internet amb una infraestructura no escalable amb continus talls de servei sobretot en els dies en què s'emetien les gales televisives. Tots aquests problemes van provocar que l'empresa decidís migrar la seva web a Microsoft Azure, una plataforma robusta i escalable que ha ofert a Zeppelin TV més garanties de disponibilitat de servei i seguretat.

Un altre dels motius pels quals Zeppelin TV va decidir donar el salt al núvol de Microsoft va ser la necessitat de reduir costos: Amb Microsoft Azure han aconseguit allotjar la seva web sense necessitat d'inversió en infraestructura i sense costos de manteniment de maquinari ni energia, obtenint gairebé un 80% d'estalvi respecte a l'anterior solució d'allotjament.


Softeng y Zepellin presentan la web de Gran Hermano en las oficinas de Microsoft Durant l'esmorzar, El nostre CEO, Carlos Colell, va començar explicant com va començar Softeng en el núvol i com Softeng ha aconseguit posicionar-se com a partner especialista en solucions en el núvol gràcies a casos d'èxit com el de la web de Gran Hermano.

Així mateix, va proporcionar als assistents un visió general sobre el núvol de Microsoft i va explicar les estratègies més òptimes per pujar a l'Office 365 i Azure.

Finalment va presentar la situació de partida del projecte de Gran germà, com es va dur a terme i els innombrables beneficis que la productora ha aconseguit.


Aquí pots consultar la presentació del nostre CEO:


Si vols descobrir els beneficis d'Azure ara tens una gran oportunitat d'aprendre i veure-ho en acció en el nostre proper esdeveniment d'Azure.  
Vols descobrir els beneficis d'Azure?


Sí, vull inscriure a l'esdevenimenttornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal