27/9/2019
Softeng exposa al CIO SUMMIT 2019 mitjançant una ponència sobre el repte de la seguretat en el camí cap a la transformació digital

Softeng participa en IDC CIO SUMMIT

Organitzat per IDC Research i amb una participació de prop de 200 directius, el 19 de setembre al Wanda Metropolità de Madrid es va celebrar amb gran èxit l'esdeveniment CIO SUMMIT 2019.

Amb ponències a càrrec d'empreses del sector com Microsoft, Oracle, Dell i Softeng, així com la de clients exemple d'aquesta transformació digital com Securitas Direct, Mapfre i el Ministeri de Justícia, es va analitzar el paper principal del CIO per al 2020 com orquestrador i executor en el pla digital.

La ciberseguretat una prioritat

Durant el transcurs de l'esdeveniment, IDC va confirmar que el 39% dels CIOs ha considerat invertir en ciberseguretat en 2019. Fins i tot més del 50% dels clients de serveis de seguretat gestionats inclourà el cicle de vida de les amenaces aconseguint el 90% el 2024 .

"Hem trobat que garantir la" confiança digital "a través de la gestió d'identitats, de vulnerabilitats i tractament d'amenaces són les prioritats en aquest àmbit" va recalcar José Antonio Cano, director d'anàlisi i consultoria en IDC Research.

Softeng al CIO SUMMIT

Softeng participa en IDC CIO SUMMIT El nostre CEO, Carlos Colell, va participar amb la ponència "El repte d'accelerar la transformació digital, incrementant la seguretat i complint la normativa legal".

En la seva sessió Carlos va explicar per què el camí cap a la transformació digital requereix de majors mesures de seguretat, les conseqüències de no estar correctament protegits i algunes de les claus per reduir dràsticament els riscos als quals desgraciadament tots estem exposats.

Així mateix, Carlos va participar en una taula rodona en la qual es va debatre sobre com implementar una estratègia de plataforma i per on ha de començar una empresa la seva transformació digital amb seguretat per assegurar l'èxit.

Softeng participa en IDC CIO SUMMIT

Softeng participa en IDC CIO SUMMIT

En finalitzar la seva ponència, alguns dels assistents van comentar a les xarxes socials la intervenció de Carles destacant alguna de les frases més impactants que va comentar durant la xerrada. Aquestes són algunes d'elles:

Softeng participa en IDC CIO SUMMIT

Us deixem un resum en fotos del CIO SUMMIT d'aquest any:

Softeng participa en IDC CIO SUMMIT

Softeng participa en IDC CIO SUMMIT

Softeng participa en IDC CIO SUMMIT

Softeng participa en IDC CIO SUMMIT

 


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal