5/11/2010
SOFTENG participa en el Roadshow de Microsoft sobre Windows Azure, exposant els seus partners el cas d'èxit de Softeng Portal Builder en el núvol

En diverses ciutats d'Espanya, Microsoft està ajudant a tots els seus partners a introduir-se en Windows Azure donant-los suport en els seus primers passos. Per a això, Microsoft va convidar a SOFTENG, gold partner, perquè participés en aquests esdeveniments per exposar el cas d'èxit de Softeng Portal Builder en el núvol mitjançant Windows Azure així com oferir consells específics i de valor als seus partners sobre com desenvolupar i moure grans aplicacions a la núvol en Windows Azure.

La presentació, en dirigir-se a partners de Microsoft, conté una segona part tècnica sobre consells i consideracions a tenir en compte per migrar aplicacions a Windows Azure.

 

L'aposta de Microsoft de comptar amb SOFTENG en tot el llançament de Windows Azure ve de fa mesos. La història va començar quan Microsoft Corporation a Redmond va descobrir Softeng Portal Builder i va decidir elaborar el primer cas d'estudi d'una solució funcionant en Windows Azure a Espanya,publicarà en el site internacional aquí. Així mateix, al cap d'unes setmanes, Microsoft Ibérica va decidir elaborar paral.lelament un estudi propi, amb un altre enfocament i en castellà, en el qual s'analitzen els beneficis que presenta Softeng Portal Builder amb més profunditat i també les diferències respecte a altres productes cms clàssics purament de gestió de contenidos.Este nou cas d'estudi de Softeng Portal Builder i Windows Azure s'hapublicat al web de Microsoft Espanya aquí

Des d'aleshores, les col.laboracions entre SOFTENG i Microsoft es repeteixen: Des de la presentació de Softeng Portal Builder costat de Steve Ballmer i el roadshow de Windows Azure per a partners de Microsoft que s'està celebrant en aquests moments, fins pròxims esdeveniments que per la seva importància, en breu seran anunciats en el nostre site.


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal