1/12/2017
Softeng participa a la taula rodona del Partner Day com a finalista en els Microsoft Inspire Awards del 2017

Partner Day 2017 En el marc de la celebració del Microsoft Partner Day, l'esdeveniment anual que reuneix els partners de Microsoft a Espanya, es va realitzar una taula rodona en què el nostre CEO, Carlos Colell, va participar juntament amb Avanade i Kabel, representant a Softeng com a finalista en els Microsoft Inspire Awards del 2017.

Durant la mateixa, Antonio Budía, director de vendes i canal de distribució de Microsoft, ha explicat que SOFTENG ha demostrat que no cal ser un gegant dels sistemes per triomfar en la venda de solucions cloud. Seguidament, el nostre CEO va explicar les claus de SOFTENG per aconseguir-basant la seva exposició en 5 punts clau:

  • Aposta pel núvol: El 2010 SOFTENG va començar amb Azure migrant seu producte Portal Builder. A partir d'aquí, el 2011 va decidir començar a posar focus en el núvol transicionando gradualment els serveis fins al 2013 i anunciant en 2014 la fi dels serveis on-premissa, una cosa que va sorprendre molt a tot l'equip, però ara amb retrospectiva, tots reconeixen com un complet encert.
  • IP pròpia: Un altre element clau és l'aposta de SOFTENG pels serveis de valor i propietat intel·lectual en lloc d'oferir als clients outsourcing de persones.
  • Equip: Carles ha destacat que una de les claus de Softeng és tenir cura del seu equip amb protecció, valor, respecte, formació i ajudant-los a que impulsin la innovació.
  • No quedar-se a la zona de confort: Carlos va apuntar que fora de la comoditat és on hi ha la màgia per seguir avançant.
  • Consistents: I finalment, ser fidels sempre a la nostra filosofia de posar focus en el tipus de clients que valoren els serveis que oferim.


Partner Day 2017 Antonio Budía va preguntar també sobre si és possible operar a nivell nacional i internacional amb una estructura petita o si és millor centrar-se en entorns propers i més controlats. En aquest sentit, Carlos va assenyalar que en general els clients prefereixen partners locals, encara que d'altra banda, en el cloud no hi ha problemes d'execució ja que no hi ha barreres ni necessitat d'anar físicament a les oficines d'un client. Tot i això, ha apuntat que anar a buscar clients fora quan en aquest país queda tant per fer no forma part de l'estratègia de SOFTENG.

Per finalitzar, Carlos va explicar que l'estratègia de la companyia per als propers mesos a nivell general serà continuar invertint en ip pròpia, un dels punts clau per aportar encara més valor als nostres clients que aposten pel núvol.

 

El Microsoft partner Day que ha reunit aquest any a prop de 300 companyies tecnològiques, s'ha centrat en l'anàlisi de la transformació digital posant especial focus en la confiança, la seguretat i la privacitat. Pilar López, presidenta de Microsoft a Espanya, ha destacat que la companyia seguirà treballant amb la indústria, amb els seus partners i clients per garantir la seguretat i la protecció de la privacitat de les seves dades.

Partner Day 2017

 

 


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal