4/11/2019
Softeng present al Barcelona CYBERSECURITY Congress

Softeng participa en el Barcelona Cybersecurity congress

Els dies 29, 30 i 31 d'octubre, Barcelona va acollir al recinte firal Gran Via de Fira de Barcelona, la segona edició de Barcelona CYBERSECURITY Congress, un esdeveniment d'àmbit internacional centrat en la ciberseguretat en què Softeng va participar de forma molt activa.

El congrés que es va celebrar en el marc del saló INDUSTRY From Needs to Solutions, va comptar amb la participació de seixanta ponents d'empreses del sector com Microsoft, Telefónica, Symantec i moltes més, que van debatre sobre la implementació de solucions de ciberseguretat. Els visitants van tenir l'oportunitat de participar i assistir a diversos tallers i conferències en els quals van conèixer solucions innovadores per a protegir la seva empresa. Així mateix, l'àrea expositiva va comptar amb una trentena d'empreses que van mostrar nous productes i serveis.

La nostra participació

Durant els 3 dies del congrés, Softeng va participar amb diverses activitats:

  • Dia 30 d'octubre: El nostre CEO, Carlos Colell, va participar amb la ponència: "All you need to know about Security as a Business Leader", una sessió no tècnica en la qual va exposar els punts clau sobre quina estratègia de seguretat seguir per protegir la empresa, així com els principals riscos de seguretat i el seu impacte en les empreses. Així mateix, durant el congrés Carlos va participar en una taula rodona en la qual van debatre sobre com assegurar el futur de les empreses.
  • Dies 30 i 31 d'octubre: Els nostres experts en solucions de seguretat de Microsoft 365 i Azure, van realitzar dos Workshops. El primer anomenat "Com protegir la seva organització mentre augmenta la productivitat amb Microsoft 365", una sessió tècnica en la qual els assistents van descobrir a través d'Donem, com poden augmentar la productivitat global de la seva organització i al mateix temps millorar la seva estratègia de seguretat a través dels serveis innovadors i intel·ligents de Microsoft. En el segon Workshop "Acostar la seguretat de la seva infraestructura amb Azure i Microsoft 365" els assistents van descobrir com Azure i Microsoft 365 aporten beneficis a la seguretat de la seva infraestructura, a través de solucions com Azure Security Center, Azure Sentinel (SIEM), Azure Advanced Threat Protection, Windows 10 Advanced Threat Protection i molt més.
  • 29, 30 i 31 d'octubre: Durant els 3 dies del congrés, comptem amb un Stand a la zona expositiva, on vam mostrar les nostres solucions de seguretat i en el que els nostres experts van estar disponibles per a assessorar, debatre i intercanviar coneixements amb totes les empreses que ens van visitar.

Softeng participa en el Barcelona Cybersecurity congress

Estem molt contents d'haver participat en el congrés i vam aprofitar l'ocasió per celebrar i compartir amb tots els assistents la nostra il·lusió per haver-nos convertit recentment en el primer partner de Microsoft a Espanya en aconseguir el màxim reconeixement com a especialista en solucions de Softeng participa en el Barcelona Cybersecurity congress seguretat en el núvol, Convertint-nos en un dels dos únics partners a nivell mundial en tenir la competència "Gold Security"

Aquesta competència distingeix precisament als partners de Microsoft que estiguin millor preparats per ajudar els clients a:

  • Protegir i implementar l'administració d'identitats i accés corporatives.
  • Protegir les seves aplicacions i informació sensible.
  • Protegir els seus dispositius.
  • Defensar-davant amenaces avançades de ciberseguretat.

 

Si vols saber més sobre el congrés et convidem a que visitis la seva pàgina:

Softeng participa en el Barcelona Cybersecurity congress

 


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal