12/2/2022
Softeng obté l'especialització avançada: “Migració del Windows Server i SQL Server a Microsoft Azure”

Softeng obtiene la especialización avanzada: “Migración de Windows Server y SQL Server a Microsoft Azure”

A Softeng estem molt orgullosos d'haver aconseguit una nova Especialització Avançada de Microsoft, que ens reconeix com a especialistes en la migració i optimització de càrregues de treball de producció basades en Windows Server i SQL Server a Azure.

Un reconeixement d'alt valor únicament a l'abast dels partners de Microsoft que tenen una competència Gold Cloud Platform activa, amb un èxit contrastat en la implementació de la solució en clients i que, a més, superen una auditoria rigorosa de tercers sobre les capacitats tècniques.

Azure, una infraestructura flexible, escalable i segura

L'alta capacitació tecnològica de Softeng al núvol d'Azure ens permet ajudar els nostres clients duent a terme una transició eficient, migrant les càrregues de treball de Windows Server i SQL a Azure, sense afectar la productivitat ni la seva activitat de negoci.

Com a resultat, habilitem una infraestructura flexible, escalable i segura que permet accelerar el desplegament àgil de les solucions i aplicacions al núvol de Microsoft de manera integrada, optimitzant l'ús dels recursos i funcionalitats de cadascuna, i obtenint un estalvi de costos.

El nostre compromís

L'especialització avançada en " Migració de Windows server i SQL Server a Microsoft Azure " és la nostra acreditació més recent de Microsoft i se suma a les ja aconseguides de:

  • "Gestió d'identitats i accessos"
  • "Implementació del treball en equip"
  • "Protecció contra amenaces"
  • "Adopció i gestió del canvi"
  • "Govern i protecció de la informació"
  • "Reunions i sales de reunió per a Microsoft Teams"
  • "Azure Virtual Desktop"
  • “Solucions personalitzades per a Microsoft Teams”

Aquestes especialitzacions avançades, juntament amb l'extensa llista de competències tecnològiques acreditades , ens posicionen com a partner de Microsoft amb més certificacions i especialitzacions avançades a Espanya i un dels top a nivell mundial.

Des de Softeng estem compromesos a millorar i reforçar el nostre lideratge tecnològic per convertir els reptes de la digitalització en palanques de negoci, amb l'objectiu d'apoderar amb innovació els nostres clients perquè liderin el canvi.


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal