25/5/2017
Softeng novament premiada per Microsoft

Softeng nuevamente premiada por Microsoft 'En Softeng estem d'enhorabona!

I no és per menys .... si el passat octubre us anunciàvem orgullosos que Microsoft ens concedia el guardó al millor Partner Cloud de l'any 2016 per l'excel·lència dels nostres serveis i projectes en el núvol, ara estem pletòrics al poder anunciar-vos que la companyia torna a reconèixer la nostra especialització en Cloud concedint un nou premi.

El passat dimarts 9 de maig la nostra companya Imma Rasero, Partner & Customer Solutions Advisor de Softeng, va ser guardonada en la categoria al millor Story Telling, un premi que reconeix la capacitat per saber explicar els avantatges i beneficis de les solucions en el núvol, així com saber connectar amb els clients i generar engagement.

El guardó es va concedir en el marc de la reunió anual del programa P-Seller de Microsoft, una iniciativa a nivell mundial que reuneix els partners més estratègics de Microsoft, amb l'objectiu de reconèixer la tasca i la dedicació d'aquells que ajuden a impulsar i accelerar la implementació de les solucions de Microsoft.

Softeng nuevamente premiada por Microsoft

 

Posició de lideratge Softeng nuevamente premiada por Microsoft

Aquests premis consoliden la nostra posició de lideratge com a especialistes a transformar digitalment a les empreses utilitzant el núvol de Microsoft mitjançant Office 365 i Azure, motivant-nos més que mai per continuar oferint l'excel·lència en els nostres serveis i solucions.

 

Gràcies a tots els que feu possible aquests èxits: el nostre equip, clients i Microsoft i especialment, felicitats a la nostra companya Imma! ara anem a pel pròxim !! :)


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal