15/6/2017
Softeng aconsegueix ser finalista al "Millor Partner de l'any 2017" de Microsoft

Softeng finalista premio mejor partner año 2017 Microsoft Un cop més, des de Redmon, coincidint amb la fi del seu any fiscal, Microsoft ha elegit els millors partners del món d'entre, en aquesta ocasió, més de 2.800 nominacions.

Els guanyadors, que s'acaben de conèixer fa escassos dies, rebran els premis a Washington DC durant la World Partner Conference de Microsoft, que enguany passa a dir-Microsoft Inspire.

Pels èxits que Softeng ve acumulant any rere any i per l'extraordinari resultat d'aquest en particular en cada un dels paràmetres amb els que Microsoft mesura als seus partners (competències tecnològiques, enginyers certificats, excel·lència en els serveis, projectes realitzats, grau de innovació, vendes i satisfacció de clients), tot i que teníem moltes expectatives dipositades en la nostra nominació per guanyar el premi en la categoria de Millor Partner d'Espanya, finalment la balança es va inclinar a favor d'una altra empresa.

Malgrat que inicialment la notícia ens va caure com un gerro d'aigua freda, tenint en compte que el guanyador, Avanade, és una companyia multinacional de diversos ordres de magnitud més gran que Softeng (només a Espanya compta amb més de 500 empleats) i que hem aconseguit ser un dels 3 finalistes escollits d'entre catorze nominacions nacionals procedents d'un total de 5.500 partners que hi ha a Espanya, vam comprendre que també havia d'alegrar i posar en valor l'assoliment.

I es farà cons balanç, ... doncs ..llevamos 12 mesos rodons !! L'octubre passat la subsidiària de Microsoft a Espanya ens concedia el premi al Millor Partner Cloud del 2016 per l'excel·lència dels nostres serveis en el núvol, el passat febrer la nostra companya i sòcia Inma Rasero va rebre un premi per la seva extraordinària tasca com a assessora comercial i ara hem estat finalistes a un premi internacional. No està malament !!

Així que, ..per tot això, SÍ, tot i no haver guanyat aquest premi, considerem un èxit haver estat finalistes i estem satisfets i orgullosos que Softeng s'hagi consolidat com un reconegut especialista en transformar digitalment a les empreses utilitzant el núvol de Microsoft mitjançant Office 365 i Azure. Sens dubte, tot això, ens motiva a seguir empenyent per continuar superant-nos dia a dia.

I per descomptat, les nostres més sinceres felicitacions a Avanade com a guanyador, a Kabel per ser finalista al costat de Softeng i també a Indra per haver estat finalista en el premi al millor partner en la categoria de Sector Públic. Enhorabona a tots! i ens veiem en Microsoft Inspire, on com cada any, Softeng estarà també present. 😊

Partner Conference

 


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal