18/7/2019
Softeng un any més en el Microsoft Inspire, la conferència mundial de partners de Microsoft.

Softeng fiel a su cita al Microsoft Inspire

El passat juliol va tenir lloc la conferència mundial de partners de Microsoft, anomenada Microsoft Inspire, que s'ha celebrar a Las Vegas per segon any consecutiu i en què Carlos Colell, CEO de Softeng, ha tornat a participar-hi.

Microsoft Inspire, és l'esdeveniment més important per a la comunitat de partners de Microsoft en el qual els principals líders i alts directius de la companyia de les àrees Cloud tant de Microsoft 365 com de Azure, donen a conèixer totes les tendències i estratègies que determinen el rumb del sector IT per al proper any.

El seu principal focus segueix sent donar a conèixer als seus partners les claus per accelerar la transformació digital, mostrant totes les novetats sobre:

  • Softeng fiel a su cita al Microsoft Inspire Modern Workplace: Durant l'esdeveniment els assistents van poder conèixer totes les novetats i el potencial de les eines de productivitat amb novetats en Microsoft Teams i PowerApps. Així mateix, es van donar a conèixer noves capacitats de seguretat i compliment en Microsoft 365.
  • Intel·ligència artificial (AI): Novetats en aquesta àrea integrada en els productes i serveis de Microsoft i combinada amb les dades (Data & AI)
  • Azure: Novetats en Aplicacions i Infraestructura que ajudaran a aprofitar tot el poder del núvol.

 

Microsoft Inspire és una ocasió única per descobrir el full de ruta de Microsoft per al proper any, intercanviar idees i coneixements amb milers de partners provinents de més de 130 països i experimentar les innovacions de tots els productes. A més, durant la conferència s'estableix i enforteix la relació amb els especialistes de Microsoft i responsables de cada àrea d'interès.

SOFTENG en el Microsoft Inspire

Softeng fiel a su cita al Microsoft Inspire

 

Softeng fiel a su cita al Microsoft Inspire

Carlos Colell-CEO de SOFTENG

En les properes setmanes us explicarem en detall al nostre Blog cadascuna de les novetats presentades en el Microsoft Inspire.

Segueix-nos i no et perdis!


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal