13/10/2009
SOFTENG es consolida com a líder a Barcelona i Catalunya en el prestigiós rànquing de Solucions i Partners de Microsoft

SOFTENG ha escalat diversos llocs en el rànquing nacional d'empreses de Partners de Microsoft gràcies a les bones crítiques collides pel producte Softeng Portal Builder ™ així com per les noves competències atorgades per la multinacional de Redmond.

Pel que fa a "Softeng Portal Builder", la solució certificada per a la construcció i gestió de continguts, ha estat catalogada per Microsoft com la més rellevant a nivell nacional obtenint la primera posició en el directori de solucions que la signatura publica en el seu portal. Podeu visitar el directori de solucions aquí .

Així mateix i gràcies a la consecució d'una nova certificació tecnològica, SOFTENG es consolida dins de les tres primeres posicions en el rànquing de Partners de Microsoft, a Barcelona, ​​Catalunya ia nivell nacional. Aquesta llista, avalua i premia les competències de les empreses tecnològiques atorgant posicions de prestigi a les companyies que més aposten per la formació i innovació utilitzant tecnologies Microsoft. Podeu visitar el rànquing oficial de Partners de Microsoft aquí .

Actualment SOFTENG disposa de nou competències: "Advanced Infraestructures", "Custom Development Solutions" (web, Desktop, and smart client), "Business Process and integration solutions", "Data management solutions", "Information Worker solutions", "ISV / Programari solutions "," Mobility Solutions "," Networking infrastructure solutions "i" Security Solutions "

Tot això, al costat de la més que probable renovació del seu estatus com Gold Certified Partner, suposa un importantíssim fita històrica en SOFTENG quant a reconeixement a la qualitat dels serveis oferts a les nostres tres àrees de negoci: "Desenvolupament i integració d'aplicacions" , "Desenvolupament de projectes web" i "Enginyeria de sistemes i xarxes", i ens anima a continuar esforçant-nos per augmentar encara més si és possible, la satisfacció dels nostres clients.


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal