24/10/2011
SOFTENG es confirma com un especialista en l'oficina per a empreses.
SOFTENG es confirma com un especialista en Office365 per a les empreses.

En el cas, l'Office 365, Softeng especialistes parlat sobre productivitat i reducció costos amb serveis de Microsoft Online. Això també es va presentar el cas del real d'una empresa en la qual va mostrar com el poder de productes, així com la qualitat i la seguretat de Microsoft amb serveis de núvol de l'Office 365, cobrir perfectament les necessitats de missatgeria, col. laboració, la productivitat i comunicació corporativa, generant un valor real per a l'empresa amb un estalvi clar de costos.

L'esdeveniment que va tenir un gran èxit de participació i una gran satisfacció en el resultat de les enquestes, prenedors de decisions de negocis allotjats i gerents d'empreses de diversos sectors que van tenir l'oportunitat de reunir-se els guanys de productivitat, agilitat i fiabilitat dels serveis en núvol de Microsoft, així com els beneficis i empreses econòmiques d'impacte (retorn de la inversió) mitjançant l'adopció de la solució en el núvol.

Carlos Colell, Director General de Softengfet aquesta presentació. Parla sobre la dels beneficis que aporta el núvol a les empreses.


Presentació de laL'Office 365 sobre la productivitat amb l'Office 365 i valor per a organitzacions presentat per José Luís Cruz, Tecnologia de soci assessor de Microsoft.

Presentació en l'impacte econòmic (ROI) a les empreses a adoptar l'Office 365 dirigida per Xavier Hernanz, Consultoria de director de serveis del centre d'innovació de Microsoft.

Per aquells que no van poder assistir a l'esdeveniment va discutir que aquest és un dels nadons estreta col. laboració esdeveniments mantinguts per Microsoft i Softeng especialment en núvol i la zona de l'Office 365, que ha donat lloc a diversos acords entre els quals s'ajusta a l'organització d'una sèrie d'esdeveniments per donar a conèixer la tecnologia i l'última notícia que ens estarà anunciant en una conducta oportuna.

Sol·licitar una prova per a l'Office 365

M'agradaria demanar la demo

tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal