25/1/2021
Softeng obté l'especialització avançada de Microsoft: "Implementació de la feina en equip"

Softeng consigue nueva especialización avanzada de Microsoft

Aquest nou èxit reconeix la nostra àmplia experiència i capacitació en Microsoft 365, consolidant la nostra posició de lideratge com a especialistes a transformar digitalment a les empreses de manera segura.

En Softeng estem entusiasmats per aquest nou reconeixement aconseguit gràcies a la demostrada capacitació tecnològica dels nostres enginyers a través de les certificacions oficials, la competència Gold de Productivitat, que és el màxim reconeixement de Microsoft com especialistes en Microsoft 365, i a l'elevat nombre de clients de mitjana i gran empresa a què Softeng ha implantat amb èxit les solucions de col·laboració en el núvol per impulsar el treball en equip.

La tranquil·litat d'estar en les millors mans

En el context actual, les empreses necessiten assegurar l'èxit dels seus equips remots i per a això és essencial minimitzar la fricció tecnològica i permetre una col·laboració sense esforç, però també comptar amb un partner de confiança que faciliti la consecució d'aquests objectius.

En efecte, Microsoft 365 ben implantat, de manera segura i correctament governat ajuda a donar poder als equips remots amb eines per impulsar el treball en equip com Microsoft Teams, SharePoint Online, Exchange Online i Yammer.

El nostre compromís

Aquesta nova distinció se suma a l'especialització avançada de "Adopció i gestió de l'canvi" aconseguida fa uns mesos ia l'extensa llista de competències tecnològiques acreditades que ens posicionen com un dels partners de Microsoft més capacitats a nivell mundial.

Des Softeng, estem compromesos per donar solucions als nostres clients i oferir-los la nostra experiència. Estem molt orgullosos de continuar sent un referent en acompanyar els nostres clients en la seva transformació digital segura i els agraïm la confiança que dipositen dia a dia en nosaltres.


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal