8/2/2021
SOFTENG obté la certificació ISO 27001 homologant el nostre compromís i experiència en ciberseguretat

SOFTENG consigue la certificación ISO 27001

Ens complau anunciar que hem aconseguit el certificat de Sistema de gestió de seguretat de la informació ISO 27001 que garanteix la màxima qualitat i seguretat dels sistemes de la informació de Softeng, que donen suport tant a la companyia com a tots els nostres clients i que consolida la nostra cultura corporativa de ciberseguretat.

Aquesta certificació acredita que hem implementat un sistema de gestió de seguretat que avala els nostres processos de serveis d'acompanyament a la transformació digital de manera segura:

 • Dissenyant, traslladant i optimitzant sistemes i aplicacions al núvol.
 • Modernitzant el lloc de treball.
 • Protegint a les empreses davant fuites de dades i ciberamenaces.

Pots consultar el certificat electrònic oficial clicant en la imatge o mitjançant el QR:

SOFTENG consigue la certificación ISO 27001

SOFTENG consigue la certificación ISO 27001

En què consisteix la ISO 27001?

La filosofia principal de la norma ISO 27001 es basa en la gestió de riscos: investigar on són els riscos i després tractar-los sistemàticament. El seu eix central és protegir la confidencialitat, integritat i disponibilitat de la informació en una empresa. Això ho fa investigant quins són els potencials problemes que podrien afectar la informació (és a dir, l'avaluació de riscos) i després definint el que cal fer per evitar que aquests problemes es produeixin (és a dir, mitigació o tractament de el risc). Tot això a través de:

 • Anàlisi i diagnòstic: de la situació actual, en tots els processos, entrevistant principalment a l'alta direcció.
 • Auditoria inicial: Per avaluar la implantació de l'estructura bàsica de el Sistema de Gestió de Seguretat de la Informació (llistat d'actius i la seva classificació, declaració d'aplicabilitat (DDA), Anàlisi de Riscos, Selecció de Controls, perímetre físic, legislació i reglamentació aplicable ).
 • Auditoria de certificació i emissió de el Certificat.
 • Visites periòdiques de seguiment per avaluar la millora contínua.
 • Re-certificació als tres anys a través d'auditories completes o avaluacions contínues.

La seguretat dels nostres clients és la nostra màxima prioritat

Aquesta certificació suposa per a nosaltres l'oportunitat de demostrar que gestionem eficaçment i amb el més alt nivell de seguretat la informació dels nostres clients. Així mateix, la certificació avala la nostra experiència per ajudar-los a posar en marxa les mesures adequades per a incrementar el seu nivell de seguretat a través dels 4 pilars bàsics necessaris:

 • Protegir la identitat de les persones.
 • Protegir les dades i aplicacions.
 • Protegir els dispositius.
 • Protegir la teva infraestructura.

Des Softeng, estem compromesos per donar solucions als nostres clients acompanyant-los en tot el procés per protegir la seva empresa i als seus empleats


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal