14/1/2015
Microsoft atorga a Softeng el màxim reconeixement a l'Office 365
Softeng consigue el máximo reconocimiento en Office 365

Softeng es converteix en una de les poques empreses del món en aconseguir el màxim reconeixement de Microsoft com especialista en Office 365 per a la mitjana i gran empresa.

Softeng ha aconseguit aquest reconeixement gràcies a les vendes realitzades en clients de mitjana i gran empresa a què Softeng ha implantat amb èxit Office 365, als testimonis dels mateixos clients avalant la qualitat del servei prestat ia les certificacions oficials aconseguides pels nostres enginyers especialistes en solucions en el núvol de Microsoft.

Aquesta nova competència es suma a l'extensa llista de competències tecnològiques acreditades que la nostra companyia ha aconseguit durant aquest passat any i que ens situa en les primeres posicions del rànquing de partners de Microsoft.

La consecució d'aquesta distinció fa més notable la capacitat de Softeng per diferenciar-se en el sector, apostant per la innovació i formació contínua per a proveir les millors solucions en el núvol als nostres clients, reforçant el segell de qualitat i professionalitat dels nostres serveis.


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal